Hoe kan ik een veel muziek op een CD

Een standaard lege cd past 70 tot 80 minuten muziek, afhankelijk van het merk. Dit is geweldig als je wilt een kopie van de nieuwe CD van uw favoriete band te verbranden, maar is volkomen waardeloos voor de lange autoritten. Gelukkig is er een manier om dit te omzeilen. Door het verbranden van een mp3-cd, kunt u fit 700-800 megabytes muziek op één cd, die ongeveer 150 nummers bij standaard lengtes en bestandsgrootte gelijk.

instructies

1 Zorg ervoor dat wat cd-speler die je van plan bent om deze schijf te gebruiken op is geschikt voor het afspelen mp3-cd's. De meeste nieuwere cd-speler en autoradio's hebben de mogelijkheid om deze schijven af ​​te spelen, maar als uw apparaat ouder is dan 2005 of zo kunt u uw handleiding raadplegen om zeker te zijn. Als u probeert een mp3-cd in een cd-speler die het formaat niet ondersteunt speelt, zal de schijf niet afspelen.

2 Plaats een lege cd-r-schijf in de cd-brander van uw computer.

3 Open een programma kan branden nummers op mp3-discs. Windows Media Player en Apple's iTunes zijn beide voorbeelden van gratis software die dit doel zal dienen. Windows Media Player wordt geleverd geïnstalleerd op alle computers met het Windows-besturingssysteem, en iTunes kunnen worden gedownload en gratis geïnstalleerd door te klikken op de link in de sectie 'Verwijzingen' van dit artikel.

4 Voeg alle nummers die u graag uw lijst met bestanden te branden in het programma dat u hebt gekozen om te gebruiken. Als u Windows Media Player, klikt u op het tabblad "Burn" en de nummers toe te voegen aan deze afspeellijst. Als u gebruik maakt van iTunes, maak gewoon een nieuwe afspeellijst en voeg hier je liedjes.

5 Klik op het menu "Instellingen" van het programma dat u gebruikt om de CD te branden om de output type "mp3" CD veranderen.

6 Klik op 'Burn'. Dit zal alle die je hebt gekozen om uw CD songs branden in een formaat dat alleen speelbaar op cd-speler en autoradio's kan afspelen-mp3 geformatteerde schijven.