Hoe schottkydiodes Work

Hoe schottkydiodes Work

diodes

De elektrische stromen die om een ​​huis of bedrijf door middel van de elektrische leidingen worden verzonden afwisselend heen en weer. Wanneer deze elektrische stroom komt in het huis of bedrijf, de stroom door een diode. Deze diode converteert de wisselstroom een ​​gelijkstroom. De gelijkstroom ons gebruikt om de batterijen en de verschillende apparaten die gebruik maken van elektriciteit op te laden.

Schottky

Schottky diodes zijn zeer efficiënt diodes die een zeer kleine hoeveelheid verliezen van elektriciteit wanneer de stroom gaat van terminal tot terminal. Normaliter diodes een pn-overgang. Maar de metalen verbinding van de Schottky leidt tot een grotere bescherming van elektriciteit. Deze gecontroleerde spanning circuits beschermt tegen beschadiging. Deze diodes zijn ook gemakkelijker te bouwen en kunnen hogere frequenties maken.

Barrière

Binnen de Schottky diode is de Schottky barrière. Elektriciteit gaat door een bepaalde Schottky diode die compatibel is met de drager. Contact met het metaal van de diode veroorzaakt dat de stroom van een vrij elektronen worden. Dit leidt tot een zeer snelle overgang naar de elektronische inrichting.