Producten aan een Laptop Upgrade

Producten aan een Laptop Upgrade


Als laptop technologie groeit, laptops worden kleiner, sneller en meer betaalbaar. Als u gebruik wilt maken van de nieuwe technologie te nemen, kunt u uw laptop te upgraden om het sneller en krachtiger te maken. Common upgrades omvatten nieuwe grafische kaarten, harde schijven met meer ruimte, nieuwe batterijen en laptop accessoires.

Harde schijf

De harde schijf van een computer slaat alle gegevens die nodig zijn voor het normaal functioneren; dit omvat programma's, documenten, foto's en video's. De gemiddelde laptop heeft een harde schijf van 30 tot 750 gigabyte in grootte, met ingang van mei 2011. Echter, harde schijven zijn verkrijgbaar in de maten groter dan een terabyte, ook wel bekend als 1000 gigabytes. Als u een uitzonderlijk grote harde schijf wilt, vervanging van uw harde schijf met een solid-state drive. Deze drives te gebruiken flash-geheugen, het verminderen van hun energieverbruik, en typisch kosten tussen de $ 200 en $ 400. Aangezien harde schijven al uw gegevens bevatten, een back-up van uw gegevens voordat het vervangen van uw harde schijf. Misschien wilt u een externe harde schijf gebruiken om uw gegevens op te slaan.

Grafische kaart

Gemiddeld laptops hebben middelmatige grafische kaarten. Deze grafische kaarten adequaat video's afspelen en Flash-games, maar meestal niet als het gaat om games zoals The Sims of Call of Duty. Hoewel je misschien in staat zijn om een ​​grafisch intensieve spel te spelen op een laptop met een gemiddelde grafische kaart, zul je ervaren slechte graphics en onvoldoende framerates. Een superieure graphics of video kaart biedt extra graphics processing units en ten minste 1 gigabyte aan geheugen. Als je video bewerken of besteden veel tijd aan het spelen van computerspelletjes, kunt u ter vervanging van uw grafische kaart met een superieure kaart. Ideaal grafische kaarten meestal kost $ 300.

Accu

In tegenstelling tot de desktop computers, laptops kunnen worden gebruikt met wisselstroom of met een batterij. In de meeste gevallen, zoals een laptop batterij leeftijden, de maximale capaciteit afneemt. Een batterij die ooit duurde drie uur kan duren slechts een uur na een aantal jaren van gebruik. Als u wilt uw laptop voor langere tijd te gebruiken zonder een stroomkabel, de batterij vervangen. U kunt in staat zijn om de batterij te vervangen door een batterij die een hogere maximale capaciteit heeft. Wel moet de batterij dezelfde hoeveelheid volt gebruiken of u het risico uitblazen zekeringen van uw computer. err altijd aan de kant van het gebruik van een voedingsbron met minder dan de oorspronkelijke volt voedingsbron. Typisch, een laptop batterij kost tussen de $ 30 en $ 75.

drives

Veel laptop computers maken gebruik van een enkele cd / dvd-station. Na verloop van tijd, de lens van dit station groeit vies en het station kunnen cd's krassen of niet discs afspelen. Als u de aandrijving met een vergelijkbaar model te vervangen, zal het functioneren op dezelfde manier het oorspronkelijk functioneerde. Als alternatief kunt u uw schijf te vervangen door een snellere, meer krachtige aandrijving. Vervang bijvoorbeeld een DVD-R te rijden met een DVD-RW drive, zodat u niet alleen DVD's afspelen, maar ook branden van dvd-schijven. U kunt uw dvd-drive met een Blu-ray compatibele schijf te vervangen, zodat uw computer op de juiste Blu-Ray films of data discs kan afspelen.

Accessoires

Notebook accessoires helpen een upgrade van uw laptop zonder dat u de hardware te veranderen. U kunt een externe muis, toetsenbord of trackpad voor extra comfort en gemak te bevestigen. Externe spoor pads meestal kost ongeveer $ 40, muizen kosten tussen de $ 10 en $ 50 - afhankelijk van of u een muis met een bal of een optisch model wenst - en toetsenborden kosten tussen de $ 15 en $ 100. Bevestig een $ 20 USB-hub met een van de USB-poorten om poorten toe te voegen aan uw computer. Als uw laptop groeit vaak warm, terwijl op uw schoot, sluit hem aan op een $ 20 koelventilator of pad om uw comfort te verhogen en verlengen de levensduur van de hardware componenten. Als u vaak gebruik maken van uw laptop buiten een afgesloten ruimte of kantoor, sluit u uw laptop op een laptop slot voor $ 40.