Toegang krijgen tot AOL Mail Van Wi-Fi

AOL biedt een desktop webbrowser en software suite waarmee u surfen op het internet, uw e-mail en instant messages te sturen zonder dat extra programma's te openen. Als u toegang tot uw AOL e-mail vanaf een andere computer of vanaf een mobiel apparaat dat niet de AOL-software heeft, kunt u de AOL WebMail service te gebruiken voor het verzenden en ontvangen van e-mail overal waar u een Wi-Fi-verbinding.

instructies

1 Navigeer naar de AOL WebMail pagina met uw computer of mobiele apparaat web browser.

2 Voer uw AOL gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'inloggen. " Klik op "Check Mail 'onder het logo" AOL Mail "om te controleren op nieuwe e-mail en een lijst van uw ontvangen berichten te bekijken. Klik op de onderwerpregel van een e-mail om het volledige bericht te bekijken. Klik op "Reply" te antwoorden op een e-mail of klik op "Print" om de e-mail af te drukken.

3 Klik op "Compose" onder het logo "AOL Mail" om een ​​nieuwe e-mail samen te stellen. Voer het e-mailadres van de ontvanger, een onderwerp en een lichaam van de e-mail. Klik op "Bevestig" om een ​​bestand als bijlage bij een e-mail, dan selecteert u het bestand in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op 'Verzenden' om het bericht te verzenden.

4 Klik op "Sign Out" onder het logo "AOL Mail" als u klaar bent.