Hoe kan ik een foto als Myspace Achtergrond

Een van de beste manieren om te laten zien wat je uniek maakt, is door toevoeging van een persoonlijke of speciale foto als uw MySpace achtergrond. Sinds MySpace profiel bewerkingstools eind 2008 bijgewerkt, dit proces is niet meer zo eenvoudig als het ooit was. Het is echter nog steeds mogelijk om een ​​persoonlijke of speciale foto als MySpace achtergrond gebruiken door deze eenvoudige instructies.

instructies

Het voorbereiden Photo

1 Meld u aan bij uw MySpace-account.

2 de foto die u wilt gebruiken door te klikken op de link 'Uploaden' onder je profielfoto op MySpace te uploaden. Zodra de foto uploaden gereedschap geopend, klikt u op het tabblad "Bladeren" en selecteer de afbeelding van uw computer bestanden. Selecteer "Upload" om het beeld automatisch te uploaden.

3 Kopieer de URL van de foto door het openen van de foto in MySpace. Selecteer vervolgens het tabblad "Copy", gelegen in de doos onmiddellijk aan de rechterkant van de foto.

Bewerk de Achtergrond

4 Muis over de "Profile" tab aan de bovenkant van de MySpace-pagina. Wanneer de menulijst profiel daalt, selecteer "aanpassen Profile" link. Dit opent de geavanceerde profiel editor, waar u kunt bewerken wat uw MySpace-vrienden kunnen zien.

5 Selecteer de optie "Advanced Edit" aan de bovenkant van de pagina. Dit opent de functie achtergrond editing.

6 Klik op het veld gemarkeerd "URL" op de achtergrond editing tool. Druk op de Ctrl-toets en de letter "V" op uw toetsenbord. Dit zal de gekopieerde URL naar uw foto plakken in uw achtergrond. Als het beeld niet komt opdagen in de preview, wees maar niet bang. Vaak is de pagina moet worden gepubliceerd voordat de wijzigingen zullen worden weerspiegeld.

7 Beslis of de afbeelding moet worden herhaald op de pagina, of het beeld naar beneden zal schuiven de pagina als de kijker rollen en kies de achtergrondkleur en de positie van de foto zoals gevraagd door de drop-down menu's in het hulpprogramma achtergrond bewerken.

8 Selecteer het tabblad 'Publiceren' in de rechter bovenhoek van de MySpace-profiel editor en bekijk het uiteindelijke resultaat. Open het profiel editor om extra wijzigingen aan te brengen.

Hints

  • Als het beeld niet komt opdagen na de publicatie, probeer verfrissende uw browser alvorens opnieuw te bewerken.