Hoe aan te sluiten op een interne harde schijf Extern

Hoe aan te sluiten op een interne harde schijf Extern


Externe harde schijven zijn handig. U kunt ze gebruiken om een ​​back-up van gegevens, grote aantallen bestanden overzetten van computer naar computer, of gewoon gebruiken als draagbaar opslagmedium. Terwijl de prijzen op de externe harde schijven zijn gedaald, waarom kopen als u al een aantal prima interne harde schijven tot rond?

Met de aankoop van een compatibele behuizing, kunt u een interne harde schijf te veranderen in een externe-en voor minder dan kunt u een nieuwe externe harde schijf van de lokale computer op te slaan aan te schaffen.

instructies

1 Doe de anti-statische polsbandje. Bevestig de alligator clip op een geaard metalen onderdeel van de computer chassis. Nu zal je niet per ongeluk bak een delicate computer deel met loslopende statische elektriciteit stoten.

2 Open de externe harde schijf behuizing.

3 Monteer de harde schijf in de schijf behuizing volgens de instructies die bij de kast kwam.

4 Sluit de kabels op de behuizing van de harde schijf. Bij gebruik van een IDE harde schijf, stel de jumpers volgens de instructies die bij de behuizing geleverd.

5 Sluit de externe harde schijf behuizing.

6 Sluit de voedings- en USB-kabels naar buiten connectoren op de harde schijf behuizing.

7 Steek de stekker in een beschikbaar stopcontact. (NB: 2,5-inch harde schijven zal deze stap niet nodig, omdat ze worden aangedreven door de computer via een USB-aansluiting).

8 Sluit de USB-kabel aan op de computer.

9 Schakel de nieuwe externe harde schijf. Windows drivers voor de harde schijf automatisch te installeren en moeten soms opnieuw op te starten.

Zoek de logische stationsletter voor de externe harde schijf in "Deze computer." Uw nieuwe externe harde schijf is nu klaar voor gebruik.

Hints

  • Zorg ervoor dat de jumper instellingen van IDE harde schijven nauwkeurig in te stellen alvorens in een behuizing. Onjuiste jumper instellingen kunnen voorkomen dat uw computer in staat om toegang te krijgen tot de harde schijf.
  • Er zijn ook Firewire en eSATA externe harde schijf behuizingen beschikbaar. Controleer of uw computer beschikt over een compatibele verbinding vóór de aankoop van een van deze.
  • Stop altijd het apparaat met behulp van de "Safely Remove Hardware" icoon op je taakbalk voordat u de harde schijf. Doet u dit niet doet, kan leiden tot verlies van gegevens of een beschadigde harde schijf.