Hoe maak je een achtergrond in Excel

Als u wilt Spice up een Excel-spreadsheet, kunt u foto's, muziek toe te voegen of zelfs instellen een afbeelding als achtergrond. Om een ​​afbeelding toe te voegen als een achtergrond op een Excel-spreadsheet, het duurt maar een paar klikken van de muis.

instructies

1 Open de Excel-werkmap die u wilt een achtergrond toe te voegen. Klik op een van de spreadsheet tabs om het vel om de achtergrond toe te voegen om te selecteren.

2 Klik op het tabblad "Pagina-indeling", gelegen in het Excel-lint aan de bovenkant van de pagina. U kunt de marges aanpassen, verander je thema en hier voeg een achtergrond.

3 Kijk naar de sectie "Pagina-instelling" van het lint en klik op de "Background" knop. Een venster genaamd "Bladachtergrond" wordt geopend.

4 Blader door je mappen in het venster "Bladachtergrond" en selecteer een afbeelding te gebruiken als achtergrond voor uw Excel-spreadsheet.

5 Klik op "Insert" nadat u de afbeelding die u wilt invoegen te vinden. De geselecteerde afbeelding wordt nu weergegeven als achtergrond voor Excel.

Hints

  • Als je niet van de achtergrond afbeelding die u hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Achtergrond verwijderen" onder "Pagina-indeling" en iets anders toe dan.