Hoe maak je een string Date Converteren naar een Date

Hoe maak je een string Date Converteren naar een Date


datatype conversies zijn veelvoorkomende taken uitgevoerd in Visual Basic programmeren. Het type data conversies, zoals een string naar een datum waarmee programmeurs het type variabele te schakelen en het gebruik van gegevens specifieke functies op hen. Het omzetten van een string naar een datum kunt u kalenderdata om variabelen toe te voegen zonder het maken van fouten. U kunt een string converteren naar een datum in met de interne Visual Basic "Convert ()" functie.

instructies

1 Maak je stringvariabele en de datum variabele. De datum variabele wordt gebruikt om de omgerekende waarde bevatten wanneer u de bekeerling functie uit te voeren. De volgende code definieert variabelen voor uw code:
Dim myDate Zoals Date
Dim myString As String

2 Wijs een datum waarde in de string variabele. Dit kan elke haalbare datum. Als u probeert een waarde om te zetten zoals "2010/02/30", de compiler een foutmelding. De volgende code wijst een waarde toe aan de string variabele:
myString = "2010/02/01"

3 Omzetten van de string naar een datum datatype en toewijzen aan de respectievelijke variabele. De volgende code zet de string datum om een ​​soort date gegevens:
myDate = Convert.ToDateTime (myString)

4 Sla uw wijzigingen in de code in en druk op de F5-toets. F5 compileert de code en voert het in de debugger, die wordt gebruikt om uw application programming te testen.