How to Get Back Gegevens voor NTFS

Het NTFS-bestandssysteem wordt gebruikt door Windows 7, Vista, XP en 2000 - alle versies nieuwer dan Windows 98 en Windows ME. Bestanden verwijderd uit Windows NTFS-bestandssystemen en andere bestandssystemen aren & # 039; t eigenlijk onmiddellijk verwijderd. In plaats daarvan, de verwijzingen naar de bestanden worden verwijderd en de ruimte bezet door hun gegevens wordt gemarkeerd als beschrijfbaar. Als uw computer hasn & # 039; t geschreven naar de harde schijf veel sinds het bestand verwijderen, de gegevens is er nog steeds. Krijg gegevens terug van een NTFS-bestandssysteem met behulp van een programma van derden.

instructies

1 Download Piriform Recuva (zie bronnen) en installeer deze door de instructies op het scherm. Klik op "Next" in het "Welcome to the Recuva Wizard" venster op een soort van gegevens voor herstel in het venster "File Type", klikt u op 'Next', klikt u op de locatie van de bestanden werden uit verwijderd in het venster "File Location" , klikt u op "Next" en klik op "Start." Haal een bestand door te klikken op het selectievakje naast het in de lijst Recuva, klikken op "herstellen" te klikken op een doelmap voor het bestand en klik op "OK."

2 Installeer NTFS Undelete (zie bronnen.) Zoeken naar verwijderde bestanden door te klikken op het vinkje aan de linkerkant van uw NTFS harde schijf onder het tabblad 'Bladeren' in het venster "NTFS Undelete". Recover verwijderde bestanden door te klikken op de gewenste hen in de "Browse" lijst onder uw harde schijf te klikken op de tab "Recover Marked Files" klikken "herstellen", het kiezen van een doelmap en klik op "OK."

3 Gebruik DiskInternals Uneraser (zie bronnen.) Klik op "Launch Trial Version" na het installeren, dan scant een harde schijf of map voor verwijderde bestanden door erop te dubbelklikken in het venster "DiskInternals Uneraser". Blader naar de locatie van een verwijderd bestand door te dubbelklikken op de mappen in Uneraser & # 039; s file browse-venster, klik erop en klik op "Herstellen" op de werkbalk. Sla de bestanden door te klikken op "Save Files" in het venster "Export Wizard", klikken op "Bladeren" te klikken op een doelmap te klikken op "OK" en klik op 'Volgende'.