Hoe de §§ opmaken in Word 2007

Microsoft Word 2007 biedt vele nieuwe opties en wijzigingen ten opzichte van de vorige versie van de drukstbezochte tekstverwerkingssoftware. De grafische gebruikersinterface is drastisch veranderd. Die verandering in de interfacemiddelen ook veranderingen in hoe de gebruiker met de software. Een specifieke verandering is hoe alinea's worden geformatteerd in Microsoft Word 2007.

instructies

1 Open een nieuw of bestaand Word 2007-bestand. Klik op "Start" op de belangrijkste besturingssysteem menu. Kies vervolgens "Programs" of "All Programs" via het startmenu. Klik vervolgens op "Microsoft Office" in het menu programma's. Selecteer vervolgens "Microsoft Word" in het menu Microsoft Office. Tenslotte opent een nieuw of bestaand Word-bestand.

2 Markeer de paragraaf te formatteren in Word 2007. Klik met de rechtermuisknop de muis; sleep de cursor over het hele paragraaf aan de paragraaf te formatteren.

3 Toegang tot de paragraaf formatteren menu door met de rechtermuisknop te klikken op de muis. Zodra de paragraaf is geselecteerd, klik met de rechtermuisknop en kies "Paragraaf" van het rechtermuisknop-menu.

4 Maak de noodzakelijke wijziging van de paragrafen formaat in het vak paragraaf dialoog. Er moeten twee tabbladen beschikbaar zijn: de ene is het tabblad "Inspringingen en afstand" en de andere is de tab "Line Page Breaks". Gebruik deze tabbladen om de noodzakelijke paragraaf opmaak wijzigingen aan te brengen.

5 Let op dat een gebruiker ook toegang tot de paragraaf opmaak functies via de rubriek "Paragraaf" van de "Thuis" lint. Klik gewoon op elke beschikbare functie in de sectie om veranderingen aan te brengen. Als meer diepgaande veranderingen moeten worden gemaakt, klik op de pijl in de rechter benedenhoek van de paragraaf sectie. Dit zal de gebruiker toegang tot de paragraaf opmaak dialoogvenster besproken in de vorige stappen.