Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud Antivirus is een freeware programma dat de computer beschermt tegen malware. Een debuut programma van Panda Security, Panda Cloud is geliefd voor zijn kleine formaat en gebruiksvriendelijke interface.

Kenmerken

Panda Cloud is een zeer lichtgewicht stukje software, waarbij je je systeembronnen vrij voor andere processen. Hoewel hij niet over de mogelijkheid om een ​​geplande scan te maken, biedt dezelfde functies die u in een meer heavy-duty anti-virus programma vinden, zoals quick scans, aangepaste scans en opties virus te verwijderen.

gebruikers

Panda Cloud's vrij prijskaartje en de geringe afmetingen maken dit programma zeer geschikt voor gebruik op at-home personal computers. Het kan ook nuttig zijn in klein kantoor instellingen voor mensen met een budget.

versie Verschillen

Hoewel de standaard versie van Panda Cloud is gratis, er is ook de mogelijkheid om te upgraden naar de Pro-versie. Zowel de Free en Pro-versie zijn onder andere anti-virus / anti-spyware bescherming, evenals zowel offline en online bescherming. De voordelen van de Pro-versie is geen reclame ramen, gedragsanalyse en automatische USB scannen.