De Mozilla Crash Reporter bij het sluiten Firefox

Als je Firefox gebruikt, heb je waarschijnlijk ondervonden Crash Reporter Mozilla's ten minste één keer eerder. Het is het dialoogvenster dat verschijnt wanneer Firefox een fout tegenkomt. Het doel van de Crash Reporter is om alle problemen die ervoor zorgen dat Firefox crasht documenteren. Deze rapporten ontwikkelaars te helpen creëren van een meer stabiele ontwerp voor toekomstige versies.

Over Crash Reporter

The Crash Reporter verschijnt wanneer Firefox heeft een crash - ook al is het niet duidelijk aan u dat Firefox een fout is opgetreden. Als u wilt dat de zanderige details over de reden waarom de browser is gecrasht weten, klikt u op de knop 'Details'. De beslissing om de crash verslag aan Mozilla te sturen is optioneel. Als u wilt uw rapport privé te houden, kunt u de optie om het rapport naar Mozilla verzenden ongedaan. Wilt u het rapport aan Mozilla te sturen, heb je verschillende opties beschikbaar.

Crash Reporter Opties

Afgezien van de mogelijkheid om het rapport aan Mozilla te sturen, heb je ook de keuze om een ​​reactie te omvatten samen met uw crash. Uw reacties zijn openbaar, dus niet iets persoonlijks of onproductieve schrijven. U kunt ook aangeven welke pagina je op, het helpen bepalen of het probleem is de browser, de website of beide samen. Als u meer informatie wilt over uw crash, kunt u ook uw e-mailadres. Van daar, ervoor kiezen om te stoppen Firefox geheel of opnieuw starten.

Bekijk Crash Report Stats

Als je nieuwsgierig bent over hoe vaak uw browser is gecrasht, wanneer het is neergestort of wilt u gewoon uw crash rapport details te bekijken, kunt u dit doen binnen Firefox. Type "about: crashes ''. Enter" in de adresbalk van uw browser en druk op U kunt uw crash gegevens wissen door te klikken op "Verwijder alle rapporten." Klik op een rapport nummer om trek de gedetailleerde crash rapport.

Problemen oplossen Firefox crasht

Een crash zou een eenmalige zaak. Soms lopen de dingen raken opgesloten en programma's mislukken. Echter, als je met je regelmatig vastloopt wanneer u Firefox te sluiten, kan het een bug kunt repareren. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van de meest recente versie van Firefox, die ervoor zorgt dat je ook krijgt de meest recente updates. Als u add-ons hebt geïnstalleerd, uit te schakelen hen en zien of dat het probleem oplost. Als dat zo is, hen in staat stellen een voor een om te bepalen welke plug-in geeft u verdriet. Een andere manier om te controleren voor de uitbreiding of themanummers is om te draaien in de veilige modus. Klik op "Firefox," en dan de muisaanwijzer op 'Help' en klik op 'Herstart met Add-Ons handicap. "