Hoe te verwijderen Hidden Zip-bestanden op mijn computer

Een verborgen zip-bestand is gewoon een zip-gecomprimeerd bestand, dat heeft "verborgen" attributen. Dit betekent dat ze zijn aan het oog onttrokken, tenzij u specifiek uw Windows 7 besturingssysteem configureren om verborgen bestanden en mappen weergeven. Sommige anti-virus programma's gebruiken verborgen zip-bestanden om virussen vinden ze op te slaan. De gedachte is, mag u niet wilt het bestand te verwijderen, maar de anti-virus programma wil zeker dat je niet per ongeluk openen en het infecteren van uw systeem te maken. In ieder geval kun je een verborgen zip-bestand te verwijderen, net zoals elk ander bestand, na het bekijken ervan mogelijk te maken.

instructies

1 Houd de toets "Windows" en druk op "E" om Windows Verkenner te openen.

2 Klik op 'Extra' in de bovenste menubalk en selecteer "Mapopties." Als u de bovenste menubalk niet kunt zien, druk op de "Alt".

3 Klik op het tabblad "View" in het venster "Mapopties".

4 Controleer "Verborgen bestanden, mappen en stations" in het "Verborgen bestanden en mappen" groep in het gedeelte 'Geavanceerde instellingen', en klik op "OK." U kunt nu zien verborgen bestanden.

5 Navigeer naar de verborgen zip-bestand in Windows Verkenner en klik op om deze te selecteren. Het pictogram zal worden vervaagd, maar zichtbaar.

6 Houd de toets "Select" en druk op "Delete" om het bestand te verwijderen, het omzeilen van de Prullenbak. Gewoon druk op 'Verwijderen' te sturen naar de prullenbak. Klik op 'Ja' in het bevestigingsvenster.