How to Read A Mini SD Card

How to Read A Mini SD Card


Een Mini SD-kaart is een draagbaar opslagapparaat dat veel wordt gebruikt in mobiele telefoons en camera's. U kunt bestanden van de mini-SD-kaart naar uw computer als u over de juiste hardware.

instructies

1 Controleer of uw computer beschikt over een SD-kaartlezer. In het algemeen zou het aan de voorzijde van de toren of zijkant van een laptop. De sleuf wordt aangeduid met "SD-kaart." Als u niet beschikt over een slot hebt, kunt u een kaartlezer te kopen bij een elektronica winkel of een online website. De lezers zijn goedkoop en aan te sluiten op uw computer via een USB-poort.

2 Het verkrijgen van een adapter die geschikt voor de Mini SD-kaart (verkrijgbaar bij elektronische winkels en online sites). Plaats de mini-kaart in de onderkant van de adapter en plaats de adapter in de kaartlezer sleuf.

3 Ga naar de "My Computer" gebied van uw PC (of het gedeelte "Drives 'van je Mac) en selecteer de SD-kaart uit de lijst met beschikbare opslagapparaten. De computer zal nu te lezen van de Mini SD-kaart en u kunt uw gegevens op te halen.

Hints

  • Mini SD-kaarten worden vaak verward met Micro SD-kaarten, maar deze twee geheugenkaarten zijn totaal verschillende maten. Als u nodig hebt om een ‚Äč‚Äčadapter te kopen, zorg ervoor dat dit in het achterhoofd te houden.