Hoe u uw MSN Naam Look Cool

Hoe u uw MSN Naam Look Cool


Uw MSN bijnaam is de naam scherm dat verschijnt wanneer je MSN-chat gebruiken. In sommige situaties kan het ook je MSN bijnaam voor uw e-mail programma's. Het maken van uw MSN-naam zien er cool is een kwestie van voorkeur, want er zijn tal van manieren waarop u uw bijnaam kan veranderen zodat het lijkt interessant.

instructies

1 Kies een online naam die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Het is veiliger om een ​​praatje naam die is niet je voor- of achternaam, zodat u uw identiteit kan beschermen kiezen. In plaats daarvan, kies iets dat cool uit en ook betrekking heeft op uw persoonlijkheid. Als je van schaatsen, bijvoorbeeld, kunt u ook woorden als SK8, wat betekent "skate", maar ook ziet er cool uit. Denk na over andere manieren om letters met getallen te vervangen zodat ze er cool.

2 Gebruik letters en cijfers als decoratie in je nickname. Bijvoorbeeld, als je een naam die een nummer bij de start en finish heeft te kiezen, zoals 4Art4, uw naam heeft veel te maken met uw persoonlijkheid, maar heeft ook nummers grenzen van het, die cool uitziet.

3 Gebruik decoratie voor uw MSN naam, zoals vermeld op de website Batkhela decoraties. (Zie Resources.) Met behulp van het symbool sleutels, zoals "*", "(", "^" en "#" kunt u uw eigen decoraties te maken. Batkehela heeft een aantal voorbeelden die u kunt volgen, maar u kunt ook uw eigen . Speel met de symbolen en verschillende ontwerpen totdat je er een die je leuk vindt.