Hoe maak je een beschadigd bestand gratis Fix

U kunt direct detecteren of een bestand is beschadigd als het niet lukt om zich open op het programma, dat het is gemaakt voor. Er zijn een heleboel van commerciële toepassingen die u kunt gebruiken om een ​​beschadigd bestand te repareren. U kunt echter ook toepassingen die vrij om de taak uit te voeren zijn te gebruiken, maar gratis programma's hebben over het algemeen beperkte mogelijkheden in vergelijking met commerciële toepassingen.

instructies

1 Bepaal de bestandsextensie van het beschadigde bestand dat u wilt herstellen. Om dit te doen, moet u eerst unhide de bestandsextensies op uw computer. Klik op "Start," type "Mapopties" en druk op "Enter." Onder het tabblad "View", vinkt u het vakje naast "Verberg extensies voor bekende bestandstypen" en klik op 'Toepassen'. Nu kunt u de extensie van het beschadigde bestand te bepalen.

2 Gebruik uw webbrowser om naar een website zoals Free Downloads Center, Recovery Toolbox, CNET Download.com of Giveaway of the Day. Doe een onderzoek naar de bestandsextensie van het beschadigde bestand om een ​​lijst van gratis nuttige toepassingen te brengen. Bijvoorbeeld, als u een PDF-bestand, type "Repair PDF" in de zoekbalk te repareren aan de bovenkant van de website in en druk op "Enter."

3 Download en installeer een gratis recovery applicatie. Selecteer het beschadigde bestand met behulp van de "Select File" of File Open "knop op de gratis recovery toepassing en klik op de" Repareren "of" "knop Fix om het te repareren.