Hoe maak je een website handmatig publiceren in Yahoo Domeinen Hosting

Het vinden van betaalbare web hosting is tegenwoordig makkelijker dan het ooit is geweest. Naarmate meer bedrijven strijden tegen elkaar proberen om hun gebruikers een scala aan functies, opties bieden en perks de betaalbaarheid van web hosting is nog nooit zo goed geweest. Een van de grootste domeinnaam en webhosting providers is nog steeds Yahoo, dat biedt hosting, domeinnamen en een rij van low-cost web opties voor hun consumenten.

instructies

Hoe maak je een website handmatig publiceren in Yahoo Domeinen Hosting

1 Meld u aan bij Yahoo Web Hosting account nodig om bestanden te uploaden. Gebruik de onderstaande link "Resources" om de login pagina voor Yahoo Web Hosting bezoeken. Links-klik op het tabblad "Small Business 'in de rechterbovenhoek van het scherm; Dit brengt u naar een log in pagina. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen en klik op "Aanmelden".

2 Selecteer het domein dat u wilt bestanden te uploaden naar. Afhankelijk van hoeveel domeinen je hebt, moet u naar het domein dat u wilt uploaden van bestanden te bladeren. Er is een pijl naast elk domein aan de linkerkant. Klik met de linkermuisknop op het pijltje om het domein functies te openen.

3 Voer in het domeinbeheer scherm. Aan de linkerkant tabblad onder het domein doos, is er een tabblad "Web Hosting Control Panel"; linkermuisknop op dit tabblad om het bedieningspaneel in te voeren.

4 Voer de file management submenu om bestanden te uploaden. Onder de Web Hosting Control Panel commando bar zal er een tabblad "Manage" te zijn; linkermuisknop op dit tabblad om het bestandsbeheer menu van uw domeinnaam in te voeren.

5 Treed binnen in de file manager om bestanden te uploaden. Onder het beheren sectie zullen er verschillende tabbladen in de beursgenoteerde "Tools voor het beheren van uw site" doos; links-klik op het tabblad "File Manager" om bestanden te uploaden naar uw domein.

6 Upload bestanden in file manager. Aan de rechterkant van het scherm, in de buurt van de top, zal er een link met de tekst 'Bestanden uploaden.' Worden overgelaten Klik op deze link en u zal worden genomen om een ​​upload box. Blader naar de gewenste bestanden en uploaden. Als u meer bestanden toe te voegen aan het uploaden, klikt u op de "add more files" knop op de linker bovenhoek van het scherm.

Hints

  • U kunt ook een handige FTP-programma te gebruiken om al uw bestanden uploaden naar Yahoo Web Hosting sneller.
  • Zorg ervoor dat u uw website te testen na het uploaden van nieuwe bestanden of het wijzigen van bestaande bestanden.