Hoe maak je een Shadow Voeg toe aan een grafiek in Excel

Een schaduw effect kan in Microsoft Excel 2007 aan een grafiek worden toegevoegd wanneer een schaduw subtiel wordt gebruikt en toegepast op de hele grafiek, kan de look creëert echt rente toe te voegen aan uw gegevens. De onderstaande stappen zal u vertellen hoe u een schaduw kunt toevoegen aan een grafiek in Excel.

instructies

1 Start Microsoft Excel en open een bestaande werkmap van uw bestanden die een grafiek waarop u wilt om een ​​schaduw toe te voegen bevat.

2 Selecteer het diagram dat u wilt om een ​​schaduw toe te voegen door erop te klikken met je muis. De kaart wordt omringd door een lichtblauwe overzicht wanneer het wordt geselecteerd.

3 Kies het tabblad "Format" aan de bovenkant van het scherm van Excel om de opmaak opties die u kunt toepassen op uw geselecteerde grafiek te tonen. Zoek de sectie "Vormstijlen" van de "Format" lint.

4 Klik op de kleine halve doos en pijl dat ligt aan de "Vormstijlen" title bar op de rechter benedenhoek. Dit zal de "Format Diagramgebied" dialoogvenster te openen.

5 Selecteer "Shadow" van de linkerkant van de "Format Diagramgebied" dialoogvenster om de schaduw instellingen die u kunt toevoegen aan de geselecteerde diagram weer te geven.

6 Gebruik de "Preset" drop-down menu om een ​​vooraf ingestelde schaduw van Excel te kiezen. U kunt de kleur van de schaduw te wijzigen door het selecteren van een nieuwe kleur van de "Color" drop-down menu. De instellingen voor de schaduw kan worden gewijzigd met de "Transparantie", "Size", "Blur," "Angle" en "Distance" sliders.

7 Klik op de knop "Sluiten" om de "Format Diagramgebied" dialoogvenster te sluiten en terug te keren naar de grafiek, die nu is gemarkeerd met een schaduw.