Hoe kan ik foto's naar een Scroll Box met tekst uploaden?

Hoe kan ik foto's naar een Scroll Box met tekst uploaden?


Het gebruikt om complexe codering te nemen om fotoalbums te uploaden met de tekst naar een webpagina. Met het wijdverbreide gebruik van social networking sites en online fotogalerijen hoewel, het uploaden van foto's naar een schuifbalk op een website is efficiënter. U hebt zelfs de mogelijkheid van het toevoegen van bijschriften of tekst aan elke foto ook.

Photo Gallery Makers

Een overvloed aan foto-editing software kan worden gedownload om foto's te uploaden in een schuifbalk. Voor de meesten van hen, kunt u foto's uploaden op uw harde schijf om de software. U krijgt dan de mogelijkheid om de lay-out van uw foto's en de volgorde waarin ze verschijnen pas worden gegeven. U kunt tekst toevoegen aan elk van uw foto's en verander de kleur en het lettertype. De meeste foto gallery software biedt u de mogelijkheid van het toevoegen van bijschriften aan elk beeld. Verander de positie, tekstkleur of lay-out van het bijschrift als je even weg wilt van basic ogende tekst dwalen. Zo kunt u tekst op de bovenkant, onderkant of zijkant van een afbeelding.

U kunt ook kiezen voor een breed scala aan thema's op te nemen op uw fotogalerij. Zodra u de instelling van uw album hebt gewijzigd, klikt u op "Publiceren" en sla het web album aan je computer.

Vervolgens zal je nodig hebt om het album te verankeren aan de HTML-code van uw website. Het album wordt automatisch ingesteld op "Overflow" - een eigenschap die in CSS om een ​​schuifbalk te maken - zodat bezoekers gemakkelijk door uw foto's kunt bladeren.

Afbeeldingen invoegen Individueel

Als u niet wilt fotogalerij software te gebruiken, kunt u individueel invoegen elk beeld naar uw HTML-code. Al uw afbeeldingen moeten worden ingebed in <div> -tags voor hen om in een schuifbalk. Zodra u al uw foto's in te voegen, voeg een style sheet aan uw HTML-pagina. Maak een stijl voor de <div> tag en zet de "Overflow" eigenschap om te scrollen. Test de pagina in uw browser om de marges en de afstand te verzekeren tussen elke afbeelding naar wens is. Misschien wilt u de marges breed genoeg ingesteld tussen de afbeeldingen om tekst in te voegen op de top of eronder.

Volgende, typ de tekst die u wilt voegen tussen elke <img> tag in uw HTML-code. Upload de webpagina in uw browser opnieuw. Je moet al je foto's hebben in een schuifbalk met tekst.

Het u de tekst te laag op de top van het beeld zelf wilt, heb je twee opties:

Tot slot, upload uw foto's Photoshop en de tekst waar je zou willen voor opkomen. Elke afbeelding opslaan als JPEG en insluiten in uw HTML-editor.

U kunt ook uploaden elke afbeelding op uw style sheet als een achtergrond. Typ de tekst die u zou graag op elk beeld te verschijnen en de positie van de tekst, zodat het laat zien op de afbeelding.