Hoe bouw je een 3-D House

Hoe bouw je een 3-D House


Driedimensionale technologie is niet nieuw en is gebruikt voor meer dan twee decennia bouw en grafisch ontwerp ideeën aan het licht te brengen met behulp van een personal computer. Het vooruitzicht van de bouw van een 3-D huis vanuit het comfort van uw huis is een spannend idee en een eenvoudige taak met de nodige 3-D modeling software, waarvan sommige gratis en anderen die moeten worden betaald om te gebruiken.

instructies

Het vinden van de Software

1 Download de 3-D modeling software op uw computer. U kunt een aantal gratis software zoals Google SketchUp of House Maker 3D en betaalde software in de sectie Resources te vinden.

2 Installeer de 3-D modeling software door te dubbelklikken op het installatiebestand en door het volgen van de instructies op het scherm dat de installatie geeft.

3 Voer het 3-D modeling software door te dubbelklikken op het zojuist gemaakte pictogram op het bureaublad.

De bouw van het Huis

4 Maak een nieuw project door te klikken op "File", "Nieuw" in de software-venster om een ​​nieuw project te openen.

5 Bouw de vloer eerste. Elke software maakt gebruik van verschillende instrumenten, maar ze zijn allemaal gelijk, dus je moet een blok of een rechthoek creatie knop gebruiken om dit de juiste maat te maken.

6 Bouw de buitenmuren volgens dezelfde methode als voor de vloeren. Het zal enige trial and error te nemen om alle dimensies correct te krijgen.

7 Bouw een plat dak op de top met dezelfde rechthoek of box creatie tool om te voltooien het vullen van de 3-D-house voor extra componenten.

8 Start deuren, ramen en andere binnenwanden bouwen met de nodige verwezenlijkingshulpmiddelen. U kunt dan verplaatsen naar het maken van een driehoekige dak en het toevoegen van andere huishoudelijke voorwerpen als je modeling software wordt geleverd met de volgende.