Hoe maak je een SEO geoptimaliseerde website te bouwen

Search Engine Optimization (SEO) is snel uitgegroeid tot een eigen niche-industrie in de wereld van web development en SEO experts kunnen hark in grote geld advies voor websites. Maar voor een ieder SEO expert die rechtmatig behulpzaam, zijn er nog twee, die niets meer dan een trukendoos die al dan niet helpen uw site te bieden. Gelukkig, SEO is iets dat je zelf kunt doen. Alles wat je nodig hebt is een combinatie van gezond verstand, schoon codering en patiënt marketing. Volg deze stappen.

instructies

Het creëren van uw site

1 Schrijf geldige code. Of u nu het schrijven naar HTML 4.01 Transitional, XHTML 1.0 Strict of een andere norm, zorg ervoor dat het past bij die norm door het testen van uw site op het W3C Validator. Zie het gedeelte Bronnen voor een link. Het enige wat u hoeft te doen is een bezoek aan de site en voer de URL van uw website, en het zal een lijst met fouten te bieden op uw site.

2 Neem de <title> tag op elk van uw pagina's. De titel - en uw gehele site - moet altijd gebruik maken van de actieve stem, wat inhoudt dat het onderwerp vooraan in het midden. ( "Will Smith Interview," bijvoorbeeld, is beter dan "Interview met Will Smith.")

3 Onder andere een meta "description" tag (<meta name = "description" content = "Een korte blurb over uw site") op uw homepage. De meeste meta-tags (in het bijzonder "keywords") zijn eigenlijk niet zo nuttig omdat hun overvloed, maar de meta description tag is meestal wat lijkt als de beschrijving van uw site in de zoekmachine resultaten.

4 Gebruik HTML-tags voor het oorspronkelijke doel. Bijvoorbeeld, niet de rubrieken te creëren alleen door het maken van een paragraaf lettertype is groter; daadwerkelijk gebruik maken van de <h1> en <h2> heading tags. Dit maakt het makkelijker voor de spiders van zoekmachines om de inhoud van uw site te begrijpen.

5 Gebruik geen frames, proberen te voorkomen dat het gebruik van beelden voor de rubrieken, en als je geen gebruik maken van afbeeldingen, altijd onder andere een "alt" tag. Beelden met alternatieve tekst gehuisvest in een alt-tag zijn geïndexeerd door Google en de rest van de zoekmachines veel sneller dan die zonder alt-tags.

6 Maak uw URL's zoekmachine-vriendelijk. Bijvoorbeeld http://www.yoursite.com/?topic=678&amp;id=4 is veel erger dan http://www.yoursite.com/authors/kurt-vonnegut.
Om afzonderlijke woorden, gebruik streepjes in plaats van onderstrepingstekens. Sommige blogging diensten, zoals WordPress, bieden een ingebouwde functie om uw URL-structuur te veranderen. Anders moet u .htaccess bestand van uw website te bewerken. Zie het gedeelte Bronnen voor meer informatie.

Onderhoud van uw site

7 Update uw website regelmatig. Het is het moeilijkste deel van het werk, maar ook de meest belangrijk, omdat het zowel de bezoekers houdt en spiders van zoekmachines komen vaak terug.

8 Schrijf pijler artikelen. Dit zijn artikelen die een breed publiek richten, bieden belangrijke informatie, en idealiter nooit hun relevantie te verliezen. "Hoe kan ik een SEO geoptimaliseerde website te bouwen" zal waarschijnlijk net zo nuttig volgend jaar want het is dit jaar. Hetzelfde geldt voor de "10 Best '80s Teen Movies" of een artikel vol met time management tips.

9 Link naar artikelen en pagina's op uw eigen site waar mogelijk, en als je dat doet, de juiste anchor tekst te gebruiken - de tekst die de link huizen. Goede anchor tekst kan van onschatbare waarde voor de zoekmachine resultaten. Bijvoorbeeld, in plaats van het schrijven van "Klik hier voor mijn artikel over de wildernis van Alaska," je zou kunnen schrijven "Check out mijn artikel over de wildernis van Alaska" - waar de "wildernis van Alaska" is het anker tekst.

Het bevorderen van uw site

10 Verstuur uw site naar zoekmachines. Web-gebruikers zal uw site toch te vinden, maar het kan het proces versnellen. Google is de belangrijkste zoekmachine die je gelukkig wilt houden, zodat ook aanmelden voor Google Webmaster Tools, een gratis Google-service waarmee u bijhouden welke van uw pagina's zijn geïndexeerd, vertelt je wat zoektermen leiden mensen naar uw site en nog veel meer . Zie het gedeelte Bronnen voor een link.

11 Verstuur uw site naar een aantal web directories, maar kies verstandig. Veel SEO bedrijven zullen bieden aan uw website toe te voegen aan honderden, zelfs duizenden web directories, maar de meeste van deze zijn ook relevant voor uw site te helpen en ook overspoeld met spam voor zoekmachines om serieus te nemen. Een legitiem directory is de DMOZ Open Directory Project (zie bronnen), maar uw site niet in te dienen, totdat is vastgesteld voor minstens een paar maanden.

12 Maak een social networking aanwezigheid. Inloggen op Twitter, Facebook en MySpace, en als je video's hebt, zeker een YouTube-kanaal te creëren. Wees gewaarschuwd dat het nut van sociale netwerken heeft de neiging om te krijgen overschat. Het hoeft niet per se te vertalen naar een boost verkeer, tenzij je er een hoop tijd in elk van deze sites. Echter, reclame voor uw merk voor gratis nooit kwaad.

13 Link-bouwen op een andere manier mogelijk is. Link-gebouw is nog steeds de heilige graal van SEO - hoe meer sites een link naar je, hoe beter uw zoekmachine ranking. Dus contact met andere sites en maken het uitwisselen van links, links naar andere sites (zullen ze vaak opmerken en terug te keren in de gunst) commentaar op blogs van andere mensen - maar eigenlijk toe te voegen aan de discussie - sommige diensten niet alleen het promoten van uw website - en de meeste belangrijker nog, maak zo veel goede inhoud dat mensen niet in staat zal zijn om u te negeren.

Hints

  • Gebruik altijd correcte grammatica op uw site, maar niet onderschatten de waarde van uitglijden in de verkeerde versie van een algemeen verkeerd gespelde woord - misschien wel als één van de labels van uw artikel, als je een blog schrijft. Wanneer de Huffington Post liep een verhaal over de dood van Heath Ledger, een van hun labels was "Keith Ledger." Iedereen die op zoek zijn voor het verhaal, maar die kreeg de naam Ledger verkeerd werden doorverwezen naar de Huffington Post, en hun verkeer schoot door het dak.