Hoe afdrukken Browsing Geschiedenis in Internet Explorer

Hoe afdrukken Browsing Geschiedenis in Internet Explorer


De geschiedenis van de browser in Internet Explorer kunt u veel over iemands online gewoonten te vertellen. Het bevat een overzicht van de websites die een gebruiker en heeft bezocht als de datum en het tijdstip van het bezoek. Als je het internetgebruik van een werknemer of een kind wilt bijhouden, kunt u deze geschiedenis af te drukken voor latere referentie. Internet Explorer bevat geen optie om de geschiedenis af te drukken, maar u kunt een printbare versie met behulp van een gratis applicatie te maken.

instructies

1 Bezoek de website IE HistoryView (zie bronnen hieronder voor link). Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op "Download IEHistoryView."

2 Dubbelklik op "iehv.zip" en pak de inhoud naar een map op uw bureaublad.

3 Open de map IE HistoryView. Dubbelklik op "iehv.exe" om de toepassing te starten.

4 Klik op het pictogram "Opslaan" op de werkbalk aan de bovenkant van het programma. Dit pictogram ziet eruit als een floppy disk en is het vierde pictogram van links. Noem het bestand en klik op "Save" weer. De browser geschiedenis zal worden geëxporteerd naar een makkelijk te lezen tekstbestand.

5 Open het tekstbestand dat u zojuist hebt gemaakt. Druk op "Ctrl" en "P" om de "Print" dialoogvenster te openen. Klik op "Print" om een ​​kopie van de Internet Explorer-browser geschiedenis af te drukken.