Hoe maak je een link naar een webpagina met FrontPage

Links zijn de belangrijkste navigatie-instrument op uw site. Een link naar een andere pagina op uw website of een pagina op het internet met behulp van FrontPage 2000, een eenvoudig webdesign programma van Microsoft.

instructies

1 Start het programma FrontPage en open een bestaande web. (Zie "Hoe maak je een website in FrontPage begint.")

2 Open de pagina en kies de tekst of afbeelding die u wilt gebruiken voor de link.

3 Kies Hyperlink in het menu Invoegen of klik op de knop Hyperlink op de werkbalk.

4 Om op de huidige pagina te koppelen aan een bookmark kiezen voor de bladwijzer naam uit de keuzelijst onder het URL-vak. (Zie "Hoe kan ik een Target Link in FrontPage maken," onder Verwante eHows, voor instructies over het maken van inter-pagina bladwijzers.)

5 Om te linken naar een pagina in de huidige webpagina (de website), kiest u de pagina uit de lijst boven het vak URL. Selecteer een doel frame, indien van toepassing, en klik op OK.

6 Om te linken naar een Internet webpagina, klikt u op het World Wide Web-knop (lijkt op een wereldbol met een vergrootglas) om de pagina te vinden op het web. Of typ de URL (webadres) in het vak URL.

7 Om op uw harde schijf koppelen aan een bestand, klikt u op de knop Bestand (lijkt op een map met een vergrootglas). Kies het bestand en klik op OK.

8 Om een ​​nieuwe pagina aan te koppelen aan te maken, klikt u op het tabblad Nieuwe pagina. Voer de titel, URL en target frame, indien van toepassing, en klik op OK.

9 Sla de pagina als u klaar bent.

10 Een voorbeeld van de pagina door te kiezen voor Voorbeeld in browser in het menu Bestand. Vanuit het dialoogvenster, kiest u de browser en instellingen te gebruiken.

11 Controleer uw banden voor en na het uploaden van de pagina op het internet.

Hints

  • Verander de link kleur door te gaan naar pagina Eigenschappen in het menu Bestand en kies Achtergrond.