Hoe te Donatie knoppen maken voor een website

Hoe te Donatie knoppen maken voor een website


Of je nu een goed doel, een non-profit organisatie die of gewoon wilt vragen voor bijdragen aan een nieuw project waar je mee bezig bent te financieren, een goede manier om het aantrekken van weldoeners is om een ​​donatie knop toe te voegen aan uw website. U hoeft niet om tijd te besteden aan het schrijven ingewikkelde code zelf. Kies uit een aantal off-the-shelf diensten die de toets zelf en het nodig is om uw donaties te verwerken infrastructuur kan bieden.

instructies

1 Aanmelden voor een PayPal Premier of Business-account of een Google Checkout.

2 Koppel uw account aan uw bancaire faciliteiten. De precieze methode om dit te doen zal variëren afhankelijk van de dienst die u gebruikt, maar zal betrekken het controleren van uw status als rekeninghouder via betalingen op uw bankrekening.

3 Meld u aan bij uw account en ga naar de donatie button pagina's. In Google Checkout kunt u dit openen door te klikken op "Donation Knoppen" op het tabblad 'Extra'. PayPal heeft een speciale donatie knop creatie webpagina. U moet een IRS-gecertificeerd 501 (c) 3 fiscaal vrijgestelde organisatie om de Google Checkout donatie faciliteit te gebruiken zijn.

4 Volg de instructies om uw knop te maken om uw specificaties. U krijgt een stukje code in uw website in te voeren aan het eind van het proces.