Hoe maak je een zaak desktop computer Open

Een computer tas houdt grote hardware-componenten, zoals een moederbord, harde schijven en uitbreidingskaarten. Desktop gevallen komen in een verscheidenheid van ontwerpen, maar ze delen allemaal een soortgelijke functie; het moederbord wordt bevestigd in de speciale bak bevestigd aan een inwendige zijwand van de behuizing. Normaal gesproken moet je de andere kant te openen voor toegang tot de binnenkant van de behuizing.

instructies

1 Schakel de computer.

2 Koppel de stekkers uit het achterpaneel van de computer en van alle aangesloten randapparatuur. Afhankelijk van uw computer set-up, zou u ook moeten andere kabels en randapparatuur, met inbegrip van toetsenbord / muis, netwerk-en video-kabels los te koppelen.

3 Draai de computer om naar het achterpaneel worden geconfronteerd.

4 Draai de twee schroeven aan dat bevestigen de kant rechter paneel van de zaak. Modern gevallen gebruiken meestal duimschroeven; los te maken en verwijder dergelijke schroeven met je vingers. Andere zaken in dienst vrijlating knoppen die je nodig hebt om te duwen. Raadpleeg de handleiding van uw computer eigenaar in geval van twijfel.

5 Schuif het zijpaneel zaak terug naar de zaak te openen.