Peachtree Specificaties

Peachtree Specificaties


Peachtree, van Sage Premium Accounting, biedt de tools voor ondernemers om spoor van hun financiën te houden. Peachtree geeft gebruikers eenvoudig te gebruiken, maar krachtige boekhoudkundige instrumenten. Of u nu wilt budgetten te creëren, met elkaar te verzoenen online bankafschriften of track inventaris, Peachtree biedt al deze tools en nog veel meer. Voor het gebruik van Peachtree, zorg ervoor dat uw systeem kan de software te ondersteunen.

software Requirements

De Pro, Compleet en Premium-versies van Peachtree vereist een 1 GHz Intel Pentium III-processor of hoger. Als u van plan bent om meerdere gebruikers te hebben, zal je een 1,8 GHz Intel Pentium 4-processor nodig. Voor individuele gebruikers, moet u 512 MB RAM-geheugen; je nodig hebt 1 GB RAM-geheugen voor meerdere gebruikers. Gebruikers moeten Windows XP SP2 of hoger hebben om Peachtree draaien. Je moet 1 GB schijfruimte voor de installatie. De fabrikant raadt Internet Explorer 8, maar u moet Internet Explorer 6 of hoger.

compatibiliteit Eisen

Om te profiteren van de Word, Outlook en Excel-integratie te nemen, moet u Microsoft Office 2002 of hoger, waaronder Word, Outlook en Excel. De Outlook Sync-functie vereist Exchange 2000 of hoger. Om een ​​aantal documenten in Peachtree bekijken, heeft u Adobe Reader 9.0 nodig.

versies

Peachtree komt in verschillende variëteiten, waaronder Pro, Compleet, Premium en Quantum. De Quantum-versie bevat alle functies van de andere versies plus meer functies, maar is duurder. De Premium-versie bevat alle Pro en Complete functies plus extra functies. De volledige versie bevat alle functies van de Pro-versie plus meer functies.

Kenmerken

Afhankelijk van de versie van Peachtree u ook kiest, heb je functies, zoals het bijhouden van series inventaris, het consolideren van meerdere bedrijven voor financiële rapportages, het creëren van meerdere budgetten gebaseerd op de kosten centra en afdelingen, het creëren van op maat gemaakte dashboards, het instellen van aangepaste beveiliging, het creëren van op maat gemaakte proces workflows en het beheer afschrijvingen.