Hoe maak je een originele Xbox Hard Drive Clone

Hoe maak je een originele Xbox Hard Drive Clone


Klonen van een originele Xbox harde schijf is vergelijkbaar met het klonen van een computer harde schijf. Je moet weten hoe de jumpers veranderen Master en Slave drives te maken, maar de rest van het proces is eenvoudig. Klonen van de originele schijf zal helpen u om al uw games en Xbox informatie hetzelfde, maar met een nieuwe schijf zul je meer ruimte om nieuwe games, data en muziek toe te voegen hebben.

instructies

1 Download en installeer een software programma zoals Norton Ghost, Acronis of Paragon.

2 Plaats een lege schijf in uw cd-brander. Open het klonen softwareprogramma en selecteer "maken bootdisk." Volg de instructies op het scherm.

3 Verwijder de vaste schijf van de Xbox. Stel de jumpers op de harde schijf, zodat het een slaaf.

4 Zet uw PC en sluit de nieuwe Xbox harde schijf als een meester harde schijf met een andere IDE-kabel en aan te sluiten op de andere IDE-slot op het moederbord. Neem de oude Xbox harde schijf en sluit het als de slaaf van de tweede connector (gelegen op de bovenste) op dezelfde kabel.

5 Zet de computer weer aan en druk op "F2" zoals het initialiseren te krijgen in het scherm Bios. Op sommige computers is het "F11" of "F12." Controleer uw PC handleiding.

6 Controleer in de Bios te zorgen dat de nieuwe Xbox harde schijf wordt gezien als de master en de oude harde schijf als slave. Je kunt aan de harde schijf specificaties.

7 Stel uw computer op te starten vanaf het cd-station terwijl je nog in de Bios. Uw PC zal starten vanaf de kloon bootdisk die u in stap 2.

8 Start je computer opnieuw op. Het klonen boot software zal initialiseren. Open het menu en selecteer "Disk." Kies uw Slave-station als bron en selecteer uw nieuwe meester Xbox harde schijf als bestemming. Het proces duurt ongeveer een uur.

9 Ontkoppel beide harde schijven van de pc. Plaats de nieuwe harde schijf in de Xbox en gebruik normaal. Plaats de oude Xbox harde schijf op een veilige plaats als back-up.