Hoe Microsoft OneNote gebruiken

Microsoft OneNote is een zeer handig programma waarmee je notebooks en pagina's te maken binnen die notebooks om alles van projecten op het werk te houden om boodschappenlijstjes om afspraken. Er is zelfs een sectie voor unfiled merkt dat je buiten OneNote kunt maken als je gaat over uw bedrijf.

instructies

1 Koop een exemplaar van Microsoft OneNote (zie bronnen hieronder). Volg de instructies voor het installeren en de licentie van het programma, en open het dan.

2 Lees de demo notebooks als je geïnteresseerd bent in het leren over het programma zijn. In plaats van te proberen om Help-bestanden, de instructies, tips en stelde pagina's te lezen staan ​​klaar voor u in de vorm van templates. De twee sjablonen die open zijn wanneer je begint zijn persoonlijk en Werk.

3 Maak een nieuwe notebook door te gaan naar "File" en te kiezen voor "New Notebook."

4 Kies een sjabloon of beginnen met een lege notebook. U kunt een nieuwe sectie maken door te gaan naar "File" en selecteer "Nieuwe sectie", of kunt u bestaande profielen wijzigen door te klikken op de juiste tab aan de bovenkant van de pagina.

5 Maak nieuwe pagina's in elke sectie door te klikken op "Bestand Nieuw Section," of door op "Ctrl" en "N." U kunt ook met de rechtermuisknop op aan de rechterkant van de pagina waar de pagina's zijn opgenomen om een ​​nieuwe te maken.

6 Store, sorteren en het organiseren van uw notities met functies zoals tekstvakken die je naar believen kunt bewegen, verschillende notebooks voor verschillende doeleinden, en zelfs opsommingen en tabellen.

Hints

  • Synchroniseer uw notebooks op meerdere computers voor een leuke manier om goed gebruik van OneNote te maken.