Hoe kan ik meerdere Twitter accounts Monitor

Hoe kan ik meerdere Twitter accounts Monitor


Toezicht op meerdere Twitter-accounts is eenvoudig met verschillende sociale media dashboards voor u beschikbaar. Sommige van deze dashboards, zoals Hootsuite of TweetDeck, kunt u meerdere Twitter-accounts te behandelen in aanvulling op Facebook, Foursquare of andere social media-accounts. Kijk in verschillende dashboards aan degene die het beste werkt voor u en / of uw bedrijf te vinden, aangezien alle verschillende functies. Het koppelen van Twitter accounts om deze dashboards is zo simpel als het kennen van de gebruikersnaam en wachtwoord om je Twitter-account.

instructies

Hoe kan ik meerdere Twitter accounts te beheren

1 Maak een Hootsuite account als u op zoek bent naar meerdere Twitter accounts te beheren, met inbegrip van degenen die eigendom zijn van bedrijven en zal meerdere mensen het beheer ervan op een moment te hebben.

Hootsuite kunt u meerdere Twitter-accounts te beheren op één scherm. Met een Hootsuite account kunt u toegang tot het dashboard op elke computer met toegang tot internet, want het is een web-based applicatie. Dit betekent ook dat je niet nodig om software te downloaden om te beginnen met het beheren van uw meerdere accounts. U kunt ook andere social media-accounts toe te voegen aan uw Hootsuite account, zoals Foursquare, Facebook en LinkedIn. U kunt al je sociale netwerk status onmiddellijk bij te werken met één klik.

Het unieke aan Hootsuite is dat je "teams" kunt maken om elke Twitter-account die je er op Hootsuite beheren. Daarom kan iedereen met een Hootsuite rekening om het team het beheer van een Twitter-account zonder wachtwoord van de rekening, waardoor deze ideaal is voor werknemers van het bedrijf worden toegevoegd.

2 Download TweetDeck als u op zoek bent naar meerdere Twitter-accounts te beheren vanaf één enkele computer.

TweetDeck werkt net als Hootsuite; kunt u meerdere Twitter en andere social networking sites aan uw account toe te voegen en op hen letten / all bij te werken vanuit één scherm. Zodra u de software te downloaden, zult u in staat om uw Twitter en andere social networking sites toe te voegen. U kunt al uw social media netwerken te werken met één klik.

3 Download Twitterrific om je iPhone aan je meerdere Twitter-accounts te beheren op de weg.

Als u op zoek bent naar je meerdere Twitter-accounts beheren via uw mobiele apparaat, probeer Twitterriffic. Twitterrific is een applicatie op uw mobiele apparaat waarmee je meerdere accounts te beheren, samen met het volgen van trefwoorden, behandeling opgeslagen zoekopdrachten en bijwerken, terwijl u niet in de toepassing.