Hoe Set File Type Verenigingen van GPO

De Groepsbeleid-editor of Group Policy Management Console, waarmee systeembeheerders rechten, beperkingen en acties voor groepen en gebruikers te configureren, binnen een domein of lokale computer. Als u dubbelklikt op een bestand lanceert een vooraf bepaalde software, bepaald door de bestandsextensie. Deze vereniging in een domein gebaseerde omgeving kan worden geconfigureerd via de Group Policy Management Console, door het instellen van de gewenste actie, op basis van het bestandstype.

instructies

1 Log in op een rekening bij de systeembeheerder privileges.

2 Klik op "Start," type "gpmc.msc" in het vak "Start Search" en druk op "Enter." De Group Policy Management Console "opent.

3 Rechtsklik op het GPO object waarvoor u wilt bestandstype verenigingen stellen. Kies "Edit" uit het drop-down menu. Een console venster opent.

4 Vouw de "Computer Configuration" knooppunt, als u wenst te hebben wijzigingen van invloed zijn specifieke klant machines binnen het domein. Vouw "Gebruikersconfiguratie."

5 Vouw de "Voorkeuren" sub-map en de "Control Panel Settings" sub-map. Klik met de rechtermuisknop "Mapopties" en kies "Nieuw> File Type." Een venster Eigenschappen wordt geopend.

6 Kies een actie uit te voeren in het menu Acties. Deze actie moet overeenkomen met de bestandsextensie je over te geven zijn. Druk op de "F3" toets om een ‚Äč‚Äčlijst met opties weer te geven om uit te kiezen, of klik op "File Type Settings" en kies de "extensie" optie.

7 Voer een extensie die overeenkomt met de gekozen handeling uit te voeren. Bijvoorbeeld, type "exe" en druk op "Enter," als u uitvoerbare bestanden in te stellen als uw keuze. Kies een softwaretoepassing van de "Vereniging" drop-down menu-opties. Sla de wijzigingen op door te klikken op "OK".