Hoe kan ik een advertentie naar Back pagina Plaats

Hoe kan ik een advertentie naar Back pagina Plaats


De wondere wereld van internet maakt het vinden van wat je wilt, wanneer je wilt, makkelijker dan ooit tevoren. Er zijn nu een overvloed van community-based websites die gratis advertenties listings, waar je advertenties kunnen plaatsen of reageren ze gratis aanbieden. Een van de grootste websites die op dit moment het aanbieden van deze diensten is Back pagina.

instructies

Hoe kan ik een advertentie naar Back pagina Plaats

1 Log in op de website en selecteer uw stad. Klik op de URL hieronder onder "middelen" om de website te bezoeken. Eenmaal op de hoofdpagina je nodig hebt om te klikken op de juiste stad.

2 Klik op de "plaats een advertentie" knop. In de rechter bovenhoek is er een link die zegt "plaats een advertentie" te zijn. Klik op deze knop om te beginnen met het plaatsen van een advertentie.

3 Kies het gedeelte voor uw advertentie. U wordt gevraagd om een ​​deel van de advertentie die u een bericht verzendt om te verschijnen in te selecteren. Selecteer het desbetreffende gedeelte en ga verder.

4 Invullen van de formulieren. U moet een titel en een beschrijving in te voeren, evenals het invullen van een van de selectievakjes die van toepassing zijn op de advertentie die je een bericht verzendt. geen foto's die u wilt door te klikken op de browse dozen en het bestand te selecteren vanaf uw PC te uploaden.

5 Klik op de knop "verder" en ga verder. Zodra je klaar bent om uw advertentie te plaatsen, klikt u op de knop "verder" en het zal u naar een verificatie scherm. Vul de tekst in het vak verificatie en klik op de knop 'verzenden'.

6 Controleren en de advertentie publiceren via e-mail. Zodra je de advertentie hebt geplaatst, moet u controleren of er een e-mail van Achterpagina in uw e-mail inbox. Deze e-mail bevat een link waarmee u te klikken en te controleren zijn, en uw advertentie te publiceren. Mis deze koppeling niet verwijderen, zoals u zult niet in staat om uw advertentie te bewerken of aan te passen als je dit te doen.

Hints

  • Als het plaatsen van een advertentie voor de werkgelegenheid worden aangeboden, zorg ervoor dat u opgeeft aan de eisen, het loon en de locatie.
  • Niet uw e-mailadres in het openbaar plaatsen. In plaats daarvan kiezen om Achterpagina verbergen uw e-mailadres, zodat je niet gespamd.