Hoe te repareren Glasvezel Gelcoat

Hoe te repareren Glasvezel Gelcoat


Gelcoat wordt gemaakt van een glasvezel harsoplossing die is gepigmenteerd met kleur. De meeste gelcoat heeft ook wax naar een glanzende afwerking en additieven die helpen beschermen tegen beschadiging door UV-stralen te bieden. Gelcoat wordt gebruikt als een beschermende barrière en verf in een product. De meest voorkomende en meest duurzame gelcoat wordt met een polyesterhars. Dit type gelcoat vereist hardingsmiddel om te genezen.

instructies

1 Schuren het gebied dat moet worden gerepareerd met een elektrische schuurmachine de hand. Zorg ervoor dat het gebied wordt grondig geschuurd. Alle scheuren en krassen worden geschuurd totdat zij niet meer toegankelijk en glad.

2 Veeg het geschuurd gebied neer met een schone doek en aceton. Met behulp van een vochtige doek, veeg het gebied grondig om te zorgen dat er geen aceton op het oppervlak.

3 Tape uit de omliggende gebieden met behulp van schilders tape.

4 Meng de gelcoat en de verharder zoals aangegeven op de labels. Roer gedurende ten minste 45 seconden.

5 Met het vilt roller toepassing de eerste verflaag. Genees gedurende 30 minuten en voeg de tweede en laatste laag. Laat genezen 's nachts. Zorg ervoor dat u niet te veel toe te passen of de gelcoat mogelijk niet goed genezen.

6 Met behulp van een boot was of soortgelijke wax verbinding breng een dikke laag op het hele stuk of product u de reparatie gedaan op. Met behulp van een schone doek, veeg de toegang wax off, totdat je een mooie glans krijgen. Dit werkt als een beschermende laag voor de gelcoat. Met het oog op de levensduur van de gelcoat te verlengen wax regelmatig toe te passen.

Hints

  • Draag altijd een ventilator bij het werken met fiberglass.Work in een goed geventileerde ruimte.