Externe Floppy Disk Drives Dat zijn compatibel met Windows Vista

Externe Floppy Disk Drives Dat zijn compatibel met Windows Vista


Een externe diskettestation is ideaal voor computers die geen interne sleuf voor een schijf bevatten, zoals een desktop computer met een kleine zaak of een laptop computer. De drives gebruiken Universal Serial Bus (USB) poort van uw computer, zijn verkrijgbaar bij een aantal fabrikanten en werken met Windows Vista besturingssysteem van uw computer. Externe floppy drives zijn ook goedkoop en vereist niet dat u uw computer uit te schakelen voordat u het apparaat aansluit.

Sony Externe USB Floppy Drive

Één externe floppy drive compatibel met uw Windows Vista-systeem, is de Sony externe USB Floppy Drive modelnummer MPF88E / UA / 181. De drive bevat twee verwisselbare kleurenthema panelen --- Sapphire Blue en Pearl White --- heeft een opslagcapaciteit van 1,44 MB, een USB-kabel en is compatibel met zowel USB 2.0 en USB 1.1-poorten. De Sony externe USB-Floppy Drive overdrachtssnelheid is 1 Mbps voor 2HD diskettes. Voor informatie over de aanschaf, klik op de link "Sony Externe USB Floppy Drive" in het gedeelte Resources.

Dynex 3,5-inch externe USB Floppy Disk Drive

Dynex 3,5-inch externe USB Floppy Disk Drive modelnummer DX-EF101 is een andere Windows Vista-compatibel extern diskettestation. De schijf heeft een opslagcapaciteit van 1,44 MB en de mogelijkheid om oudere 720KB 3,5-inch floppy disks te lezen. De Dynex 3,5-inch externe USB Floppy Disk Drive is ook een USB-station dat er geen speciale drivers of programma's vereist. De aandrijving van de data transfer rate is 12 Mbps maximale voor 2HD diskettes. Voor informatie over de aanschaf, klik op de link "Dynex 3,5-inch externe USB Floppy Disk Drive" in het gedeelte Resources.

TEAC externe USB 3.5-inch Floppy Disk Drive

De TEAC externe USB 3.5-inch Floppy Disk Drive modelnummer FD-05PUB is ook compatibel met het besturingssysteem Windows Vista. De aandrijving is USB-gebaseerd en compact, heeft een opslagcapaciteit van 1,44 MB en de mogelijkheid om oude 3,5-inch floppy disks te lezen. De rit met de gegevens overdrachtssnelheid is maximaal 12 Mbps voor 2HD diskettes. Voor informatie over de aanschaf, klikt u op de "TEAC externe USB 3.5-inch Floppy Disk Drive" link in de rubriek Resources.

Iomega Externe Floppy-USB Powered Drive

De Iomega External Floppy-USB Powered Drive is een Windows Vista-compatible floppy drive die zijn eigen stuurprogramma's omvat. Het is compact, heeft een opslagcapaciteit van 1,44 MB en de mogelijkheid om oudere 720KB 3,5-inch diskette te lezen. De aandrijving van de data transfer rate is 12 Mbps maximale voor 2HD diskettes. Voor informatie over de aanschaf, klikt u op de "Iomega External Floppy-USB Powered Drive" link in de rubriek Resources.

Memorex External Floppy Drive

Nog een Windows Vista-compatibele externe floppy drive is het Memorex External Floppy Drive modelnummer 309835. De schijf heeft een een opslagcapaciteit van 1,44 MB, is USB-gebaseerd en is compatibel met zowel USB 2.0 en USB 1.1-poorten. De aandrijving van de data transfer rate is 12 Mbps maximale voor 2HD diskettes. Voor informatie over de aanschaf, klik op de link "Memorex External Floppy Drive" in het gedeelte Resources.