Hoe maak je Free Flight Simulator Games Online

Bij het zoeken naar een nieuwe flight simulator te downloaden, zijn er verschillende websites online die u kunt gebruiken om gratis versies te vinden. Deze websites zijn de thuisbasis van duizenden gratis applicaties, met inbegrip van flight simulator programma's. Door het uitvoeren van een zoekopdracht op een van deze bestanden te downloaden websites, kunt u vinden, downloaden en installeren van een gratis flight simulator applicatie en aan de slag vliegen uw virtuele vliegtuig in slechts een paar minuten.

instructies

1 Ga naar een gratis file te downloaden website. Dergelijke websites zijn onder andere CNET, FileHippo, en ZDNet (links in Resources).

2 Typ "flight simulator" in de toepassing zoekvak op de site en klik op 'Zoeken'.

3 Zoek een vrije vlucht simulator applicatie in de lijst met zoekresultaten, en klik dan op de link om de applicatie pagina, die meer details van de app biedt openen.

4 Klik op de "Download" knop op de detailpagina van de toepassing om een ​​setup-bestand downloaden naar uw pc. Sla het bestand op uw bureaublad en dubbelklik erop en volg de installatie-instructies stap-voor-stap om de vluchtsimulator app op uw pc te installeren.