Hoe maak je een US Robotics 33.6K Modem Problemen

Hoe maak je een US Robotics 33.6K Modem Problemen


De wereld kan gaan breedband, maar web surfers die eigenaar zijn van oudere computers of die in gebieden leven zonder breedband nog steeds gebruik van dial-up verbindingen om online te gaan. Als je met je een probleem met een US Robotics 33,6 K modem, hoeft u niet per se nodig om een ​​nieuwe te verkrijgen of te bellen in een deskundige. U kunt veel problemen met de verbinding zelf oplossen. Bezoek de US Robotics support pagina (zie "Bronnen") voor informatie over uw specifieke model van interne of externe 33.6K modem.

instructies

Modem Zal niet Dial of zal niet antwoorden Phone

1 Controleer of de telefoonkabel van de modem is niet aangesloten op een digitale telefoonlijn (die de modem kan beschadigen). Als u niet zeker weet of het digitaal is, vraag dan uw telefoonbedrijf.

2 Zorg ervoor dat het telefoonsnoer is stevig aangesloten op zowel de modem TELCO aansluiting en de telefoonaansluiting, en dat de kabel niet langer is dan 12 voet. US Robotics adviseert het gebruik van de kabel die met de modem kwam, indien mogelijk.

3 Verwijder eventuele lijn splitters of toestellen tussen de modem en de telefoonaansluiting geïnstalleerd.

4 Inschakelen automatisch antwoord als het nog niet is ingeschakeld door het intikken van ATS0 = 1 in de terminal wijze van RapidComm en op ENTER te drukken. RapidComm is de stem fax / data / voice software voor de US Robotics modem waarmee u faxen rechtstreeks vanaf uw computer te verzenden en. "Terminal" is een fundamentele optie RapidComm die voornamelijk voor het oplossen van problemen. Primitievere terminal functies zijn toegankelijk via de software voor de modem genoemd Modem Station.

5 Probeer een andere telefoonlijn.

6 Probeer opnieuw om de telefoon verbinding te maken, voor het geval dat het probleem te maken heeft met de manier waarop de telefoon bedrijf gerouteerd het gesprek (waarin elke keer dat een oproep wordt gedaan verschilt) in plaats van met de hardware of software.

Computer niet aan uw modem herkennen

7 Zorg ervoor dat de modem is ingeschakeld. De schakelaar is op de top van de externe US Robotics modems.

8 Type commando's alleen in hoofdletters bij het invoeren van commando's in de terminal modus van de RapidComm programma.

9 Controleer of Interrupt Requests (IRQ) en communicatie (COM) poort instellingen juist in Windows Apparaatbeheer en uw software. Test deze instellingen door het invoegen van de Connections cd die bij de US Robotics modem in het cd-rom-drive van uw computer. Klik op "Run" op het menu "Bestand" en typ "d: \ comtest.exe"; druk op Enter. Het programma zal beschikbaar zijn COM en IRQ instellingen weer te geven. Schrijf deze neer en zet de jumper pinnen op uw modem om de beschikbare instellingen als het hen nog niet is gebruikt. Merk op dat het aanpassen van de jumpers is een technisch proces dat veel aandacht nodig heeft om de handleiding van uw US Robotics modem of overleg met de US Robotics afdeling technische ondersteuning of een andere computer professional.

Screen Geeft Random of "Garbage" Tekens.

10 Binnen het Modem Station-programma, de waarden voor woord lengte, stopbits en pariteit van uw modem gelijk aan die van de modem die u belt. Typische instellingen: pariteit = geen, databits = 8, stopbits = 1, flow control = hardware (RTS / CTS). Toegang opties voor deze waarden in het scherm "Data Control" onder het menu "Modem Configurator". Modem Configurator is toegankelijk vanuit het hoofdmenu van Modem Station.

11 Zorg ervoor dat de stroomregelklep instellingen van de software en de modem zijn hetzelfde. Voor hardware: RTS / CTS; voor software: XON / XOFF. Toegang deze instellingen door met de rechtermuisknop te klikken op de optie 'Deze computer' in het Windows start menu om toegang te krijgen "System Properties." Klik op het tabblad "Hardware" en vervolgens op de "Device Manager" knop onder dat tabblad. Klik met de rechtermuisknop op "Modems", "Eigenschappen" te selecteren, klikt u op het tabblad "Geavanceerd" en klik op "Change Default Preferences." "Flow Control" is een optie onder "Change Default Preferences."

12 Laad optimale flow control instellingen van uw modem door het intikken van AT & F1 in terminal modus RapidComm en een druk op ENTER.

Frequent Verslagen van Cyclische Redundancy (CRC) Fouten en Low karakters per seconde (CPS)

13 Plaats het gesprek weer zo dat het anders zal worden geleid.

14 Typ AT & F1 in de terminal mode vanuit RapidComm en druk op ENTER om te laden of te herladen de optimale flow control-instellingen.

15 Verlaag de seriële poort snelheid tot 57.600, 38.400 of 19.200 bps in uw communicatie software. Binnen Modem Station, toegang te krijgen tot de optie poort snelheid in het scherm "Data Control" onder het menu "Modem Configurator". Modem Configurator is toegankelijk vanuit het hoofdmenu van Modem Station.

Hints

  • Telefoonnummers en andere informatie kan verouderd zijn in een oudere US Robotics modem handleiding. Controleer de online US Robotics support pagina (zie "Bronnen") voor de huidige contactinformatie voor technische ondersteuning.