Veel voorkomende problemen met MacBooks

Macintosh-computers is bekend dat gebruiksvriendelijk is voor niet-technische consumenten. Echter, hoewel Apple computers ontvangt lovende kritieken van de gebruikers en de industrie publicaties, ze zijn niet immuun voor fouten en andere zaken. Computergebruikers die zelf een Apple MacBook laptop kan veel voorkomende problemen in verband met de machines te ervaren.

Sleep Issues

Sommige gebruikers kunnen problemen ondervinden met MacBooks naar de slaapstand overschakelt onverwacht of niet komen uit de slaapstand. MacBook laptops kunnen in de slaapstand gezet als ze worden gestapeld bovenop elkaar, volgens Apple. Dit komt door de magnetische schakelaar in de inactieve onderzijde computer activeren van de magnetische schakelaar in de bovenste actieve computer.

Soms MacBooks zullen niet uit de slaapstand wanneer de knop wordt ingedrukt. Het sluiten van het deksel, opnieuw openen van de computer en nogmaals op de startknop kan de computer te wekken. Als de accu van de computer laag is, sluit u de MacBook op een voedingsbron om te proberen en word de machine. U kunt ook ingedrukt houden van de uit-knop om een ​​herstart te forceren. Als er programma's die openstaan ​​voor de computer ging in de slaapstand met opgeslagen werk waren, zullen de data verloren gaan in een geforceerde herstart.

Power Adapters

Problemen met een power adapter kan leiden tot de accu van een computer niet krijgen in rekening gebracht en uiteindelijk het verlies van de macht aan de MacBook. Er kunnen eenvoudige oplossingen voor power adapter problemen. De uitlaat gebruikt kan defect zijn of er kunnen vuile aansluitingen op de adapter. Als je outlets te veranderen en het reinigen van de adapter en nog steeds problemen hebben, kan het probleem worden gerelateerd aan de conditie van de adapter. De rubberen afgietsel op de adapter kan worden verslechterende of het kan gewoon defect. Een Apple retail locatie of geautoriseerde provider kan de adapter te evalueren. MacBook eigenaren kunnen in aanmerking komen voor een gratis vervanging zelfs als de garantie is verlopen.

defecte batterijen

Een defecte batterij zal de MacBook niet op te laden, zal niet door de computer herkend of niet zal duren zo lang als het zou moeten. U kunt informatie van de batterij te controleren in de System Profiler om problemen te diagnosticeren. U kunt de profiler bekijken door te klikken op de Apple in de linkerbovenhoek van hun computer, het selecteren van "Over deze Mac" en vervolgens te klikken op "Meer informatie." Controleer de cycle count, conditie en de volledige laadcapaciteit details. De cyclus telling is het aantal keren dat de batterij is opgeladen. De volledige lading capaciteit is de capaciteit bedrag van een volledig opgeladen batterij. Als de laptop nog onder de garantie, de cyclus telling onder 300, de volledige laadcapaciteit is in 3000 en de conditie zegt "Check Battery," Apple zal de batterij gratis vervangen. Als de cyclus is meer dan 300, moet u zelf de batterij te vervangen.