Hoe te gebruiken Microsoft Works met Word Art

Microsoft Works is een geïntegreerde software suite die de diverse programma's, waaronder een database, spreadsheet en tekstverwerker bevat. De tekstverwerker kunt u een breed scala aan documenten, waaronder romans, handleidingen, brochures, posters, flyers en meer te maken. De applicatie is ook vergelijkbaar met Microsoft Word en beschikt over vele opties voor het bewerken om te helpen aanpassen van de tekst aan uw voorkeuren voldoen. Bijvoorbeeld, met de functie Word Art in Microsoft Works, dan kunt u een aantrekkelijker titel voor uw document te ontwerpen.

instructies

1 Open een document in Microsoft Works 'tekstverwerker .. Klik in het document waar u wilt dat uw nieuwe tekst te verschijnen.

2 Klik op de "Insert" optie in het bovenste werkbalk menu en klik dan op de optie 'Word Art'.

3 Voer de tekst die u wilt weergeven in uw document in het lege tekstvak. Klik op de "Update Text" knop en dan zal de tekst op de pagina verschijnen.

4 Selecteer de vorm van de tekst van de "Platte tekst" drop-down menu. Klik op de "Font" drop-down menu om het lettertype voor uw tekst te selecteren.

5 Klik op het drop-down menu naast de "Font" drop-down menu om te selecteren hoe u wilt dat uw tekst in het tekstvak past.

6 Klik op het icoon "Ee" op de werkbalk Word Art om de hoofdletters en kleine letters verschijnen op dezelfde hoogte. Klik op het icoontje met de zijdelingse "A" om uw brief verschijnen zijwaarts.

7 Klik op het icoon met de "A" en een pijl ernaast om uw brieven te rekken. Klik op het icoon "Shade" naar een schaduw effect of kleur toe te voegen aan uw brieven en klik op het icoon "Shadow" naar een schaduweffect aan uw tekst toevoegen.

Hints

  • Word Art werd verwijderd uit Microsoft Works vanaf versie 8.5.