Hoe om verbinding te maken met een Bluetooth XPS-laptop naar een telefoon Bluetooth

Hoe om verbinding te maken met een Bluetooth XPS-laptop naar een telefoon Bluetooth


Bluetooth, gecreëerd door de telecommunicatie-merk Ericsson in 1994, is een innovatieve software-programma dat het mogelijk om draadloos bestanden via een beveiligd lokaal radionetwerk tussen Bluetooth-elektrische apparaten die met elkaar zijn gekoppeld. Bluetooth wordt gebruikt om bestanden tussen verschillende elektronische apparaten, zoals Dell XPS-laptops en mobiele telefoons die Bluetooth-technologie te integreren delen. Naarmate de technologie evolueert, meer en meer elektronische apparaten worden geleverd met Bluetooth geïnstalleerd. Als het niet op uw XPS-laptop of telefoon is geïnstalleerd, wordt het proces te installeren en aan te sluiten bij elkaar kan eenvoudig, maar lang duren.

instructies

Sluit een XPS-laptop en telefoon met een Bluetooth Network

1 Zet uw laptop Bluetooth-functie door het openen van het menu "Start" open "Control Panel" uit het drop-down menu. Open "Printers en andere hardware" in het nieuwe venster en selecteer de optie "Bluetooth-apparaten". Selecteer "Opties" en vervolgens "Turn discovery on" en "Bluetooth-apparaten mogen verbinding met deze computer." Klik op "Apply" en vervolgens op "OK" om Bluetooth in te schakelen.

2 Zet uw telefoon Bluetooth-functie op. Dit proces zal verschillen tussen de telefoon-modellen, maar de Bluetooth-functie is waarschijnlijk gelegen in de instellingen, gereedschappen of Connectivity menu van de telefoon. Kies een optie gelijk aan "Enable", "Connect" of "On" in het menu. In hetzelfde menu Bluetooth moet er een optie waarmee u uw telefoon te noemen zijn. Wijzigen of te onthouden zijn huidige naam en selecteer een opdracht die gelijk is aan "OK." Deze naam zal worden gebruikt door uw laptop naar de desbetreffende Bluetooth-apparaat later te lokaliseren.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer", die waarschijnlijk is gelegen op het bureaublad van uw laptop, en selecteer "System Preferences" uit het drop-down menu.

4 Selecteer "Computer Name" in het hoofdmenu, geef uw laptop een nieuwe naam of te onthouden zijn huidige naam te selecteren en vervolgens "Change." Deze naam zal worden gebruikt door de telefoon aan de desbetreffende Bluetooth-apparaat later te lokaliseren.

5 Ga terug naar het venster Bluetooth-apparaten in het Configuratiescherm op uw laptop en selecteren in het hoofdmenu op "Add". Een venster met een titel gelijkaardig aan "Bluetooth-apparaat toevoegen" zou automatisch moeten verschijnen.

6 Selecteer een opdracht die gelijk is aan "Device is ingeschakeld en Zichtbaar" en klik op "Next" als daarom wordt gevraagd.

7 Selecteer de naam van uw telefoon in de lijst met Bluetooth-apparaten die verschijnt, selecteer "Next."

8 Geef aan of u een handmatige of automatische toegangscode van het scherm sleutel opties in te voeren en volg de instructies om met succes opnemen. Zodra het wachtwoord is toegevoegd, moet een bericht op de telefoon waarin u wordt gevraagd om een ​​sleutel toe te voegen.

9 Voer hetzelfde wachtwoord in om de ruimte in het bericht op je telefoon en selecteer "OK". Zodra het is aanvaard (uw telefoon kan u vragen wanneer de juiste wachtwoord niet is ingevoerd), uw XPS-laptop en telefoon zijn aangesloten (of "gekoppeld") op een lokale Bluetooth-netwerk.

Hints

  • Zorg ervoor dat de twee apparaten zijn in de nabijheid met elkaar, omdat Bluetooth's netwerk en file-sharing mogelijkheden zijn alleen effectief over korte afstanden.