Hoe kan ik een SWF-bestand wijzigen

Nadat u uw animatie meesterwerk, video-tutorial, website knoppen of splash screen in de Flash-animatie software van Adobe hebt gemaakt, bespaart u dat Flash-bestand (als een FLA-extensie) en stap door de procedure om het bestand, dat een Shockwave wordt exporteren Flash, of SWF-bestand. Het creƫren van een SWF betekent niet dat je bent geplakt met de output; het bestand op elk gewenst moment wijzigen door heropening van de bron, of FLA. Verander knop kleuren, voeg nieuwe tekst, uit te breiden uw tijd lijn of nieuwe effecten ontwerpen, dan re-export alles en je hebt een iets gewijzigd of volledig getransformeerd SWF gekregen.

instructies

1 Open Flash. Dubbelklik op het Flash-bestand dat wordt gebruikt om het SWF-producten uit de "Open een recent Item" kolom op de start-up scherm Flash. Als het bestand is niet recent is gebruikt, klik op de "Open" knop, blader naar het Flash-bestand en dubbelklik erop, het openen van het op de Flash-werkruimte.

2 Blader door de tijd lijn aan de bovenkant van het scherm en klik op de keyframe voor het eerste deel van de SWF te veranderen, zoals retitling uw openingsscherm. Klik in het tekstvak op het podium en de veranderingen, zoals het overtypen van de titel of het veranderen van de kleur te maken.

3 Voeg een nieuwe laag aan de SWF door te klikken op het pictogram "Layer Insert", die eruit ziet als een kleine gebogen notitie met een "+" aan de onderkant van de tijdslijn. Een nieuwe laag wordt automatisch boven alle originele lagen toegevoegd.

4 Voeg een afbeelding om het SWF-bestand door met de rechtermuisknop te klikken op een lege cel op de tijdslijn en het selecteren van "Insert Blank Keyframe." Een holle cirkel verschijnt in die cel.

5 Klik op het menu "Bestand" en klik op "Import." Klik op "Importeren naar de derde fase." Blader naar de foto of afbeelding toe te voegen, klik eenmaal om het te markeren en klik op de knop "Open". De afbeelding wordt toegevoegd aan het podium en dat er duidelijke keyframe wordt het vast, wat betekent het bedrijf iets. Herhaal dit om meer items aan de Flash-bestand toe te voegen zoals gewenst.

6 Navigeer naar een keyframe met een ander deel van je SWF te veranderen, zoals een knop, klikt u op die keyframe op de tijdslijn, breng de gewenste wijzigingen en klik op uit de tijdlijn.

7 Klik op het menu "Bestand" en klik op "Export." Klik op "Film exporteren." Typ een nieuwe naam in het "File" box, zodat u kunt zien aan het origineel. De "Opslaan als type" is al geselecteerd als SWF. Klik op 'Opslaan' en uw gewijzigde SWF klaar is. (Optioneel) Klik op "File" en klik op "Opslaan" of "Opslaan als" om de werkelijke Flash-bestand op te slaan.