Hoe te gebruiken Microsoft Exchange om te bekijken Yahoo Zakelijke E-mail

Netwerk ontwerpen met behulp van Microsoft Exchange Server zijn het gebruik van Microsoft Outlook voor e-maildiensten. Het is gemakkelijk bereikbaar via uw webbrowser op uw Microsoft Exchange-gebruikersaccount. Is dat Yahoo! Zakelijke e-mail accounts zijn betaalde accounts, kunt u ze toevoegen aan Outlook. De reden hiervoor is dat Outlook vereist POP3 protocol voor alle e-mailadressen toegevoegd aan de software.

instructies

1 Log in op uw Microsoft Exchange-gebruikersaccount. Wacht op uw bureaublad om volledig te laden.

2 Open uw webbrowser. Selecteer de envelop aan de bovenkant van het scherm om uw Outlook-e-mailaccount te laden.

3 Selecteer "Een e-mailaccount toevoegen" in het menu Extra. Selecteer "Next." Selecteer "POP3" en selecteer "Next."

4 Voer uw naam binnen de gebruikersinformatie tekstvak. Dit is hoe het zal worden getoond aan andere gebruikers. Vul uw e-mailadres in het tekstvak. Het moet in de volgende indeling: [email protected] Selecteer "Next."

5 Voer uw server informatie. Voor inkomende e-mailserver POP3 tekstvak "pop.mail.yahoo.com." Voor de uitgaande mailserver POP3, voert u "smtp.mail.yahoo.com" Selecteer "Next."

6 Voer uw gebruikersnaam in het tekstvak in het dialoogvenster Logon Information doos. Het moet in de volgende indeling: ". [email protected]" Voer uw wachtwoord precies zoals je zou het inloggen op Yahoo! Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Selecteer "OK". Selecteer "Finish."