Hoe kan ik opnemen Streaming Video Gratis

Hoe kan ik opnemen Streaming Video Gratis


Het opnemen van video's op het internet is handig voor sites die streaming-gebruiker ingediend video's en andere video streaming sites. Het opnemen van de video kunt u de video te bekijken wanneer u maar wilt, zonder een internetverbinding. Er zijn verschillende manieren om een ‚Äč‚Äčopname of opslaan van een streaming video van het internet. Sommige browsers bieden extensies kunt u vervolgens downloaden gebruiken om de streaming video's op te nemen; programma's zijn gemaakt om streaming video vast te leggen, en sommige sites bieden om de video te downloaden naar hun servers dan geef je een download link om het zelf te downloaden.

instructies

1 Gebruik downloadbare software zoals CamStudio of WM Recorder, waarmee u de streaming video op te nemen door simpelweg invoeren in de URL van de website in het vak "URL" en te klikken op "Record" om te beginnen en "Stop" als u klaar bent. WM Recorder kost geld voor de volledige versie, maar biedt een gratis trial versie die u kunt gebruiken om video op te nemen.

2 Gebruik web browser extensies voor Mozilla Firefox zoals Video Downloader. Video Downloader kunt u downloaden en opslaan streaming video. Na het installeren van Video Downloader, verschijnt er een pictogram in de rechterbenedenhoek van uw browser waarop u kunt klikken wanneer u een streaming video pagina geopend om de video op te slaan. Een pop-up venster zal een download link voor de video die u kunt klikken en beginnen met het downloaden en opslaan op uw computer.

3 Gebruik websites die de video om hun servers te downloaden en dan ben je de video te downloaden van hen, KeepVid.com of YouTube Downloader, zoals. Voer de URL van de streaming video die je wilt op de website en selecteert u de site dat de video vandaan komt. Uw download start automatisch of je zal worden voorzien van een URL kunt u de video te downloaden vanaf. YouTube Downloader kunt u alleen video's downloaden van YouTube.com.

Hints

  • Er zijn veel gratis manieren om te downloaden en op te nemen streaming video. Zorg ervoor dat wat je probeert te gebruiken geen geld kosten. Zorg er ook voor zorgen dat wat je aan het downloaden is van een legit bron om schadelijke programma's op uw computer te voorkomen.
  • Veel software programma's die het opnemen van streaming video's mogelijk te maken kosten geld, maar veel van deze programma's bieden ook gratis proefversies. Het downloaden van onbekende en niet-geverifieerde programma's van het internet kan leiden tot virussen, malware of andere schadelijke dingen op uw computer te downloaden.