Hoe maak je een persoon op familienaam

Het vinden van personen wordt gebruikt om een ​​veel mankracht, tijd en geld. Nu mensen-bevinding is een stuk makkelijker met de hulp van het World Wide Web worden. Soms stills vereist wat geld, maar de tijd en mankracht zijn gekapt tot een minimum beperkt. Dit maakt het vinden van de mensen meer persoonlijk en meer de moeite waard.

instructies

1 De nieuwe manier van kijken naar mensen, vooral die in afgelegen locaties is om online te bladeren. De website whitepages.com is een ideale plek om te zoeken naar mensen binnen de Verenigde Staten en in Puerto Rico. Het biedt een uitgebreide bibliotheek van informatie. Zelfs als de achternaam zoeken niet resulteert in een adres en / of telefoonnummer, kunt u nog steeds in staat om een ​​algemeen idee van waar de persoon zich bevindt hebben.

2 Als de persoon is overleden, zou het het beste om te zoeken naar de achternaam in algemene zoekmachines, terwijl het toevoegen ernaast, de datum van geboorte en dood. Er zijn doodsbrief verslagen online die open zijn voor het publiek. Je bent zeer waarschijnlijk om een ​​online publicatie van een krant doodsbrief clipping te vinden.

3 Er zijn twee andere manieren om te zoeken naar een overleden persoon online. Een daarvan is door te gaan naar een van de vijf versies van de Social Security Master Death Index online. De andere manier is om naar een legitieme opgeëiste pand / geld website en typ in naam van de persoon in het zoekvak.

4 Er is een service online genaamd http://www.emailseekeronline.com, U zorgt voor de achternaam en deze website dienst helpt u om de persoon die je zoekt te vinden. Yahoo.com heeft ook een People Finder Search generator en een selectie voor het invoeren van het e-mailadres. Dit is een omgekeerde manier van kijken voor de persoon, maar het is een andere optie.

5 Wees ervan bewust dat als je een persoon niet kan vinden door een bepaalde achternaam, kan het zijn dat de naam tijdens de adoptie werd veranderd. Er zijn veel zoeken generatoren, databases en forums gewijd aan het zoeken naar biologische ouders.

Hints

  • U kunt ook een register van professionele licenties Zoeken op familienaam. Ook Ancestry.com biedt de mogelijkheid om achternaam betekenis te zoeken, haak met gelijknamige personen in de forums en vind allerlei informatie op mensen.
  • Om iemand in het leger te vinden, moet je in het leger of zijn nabestaanden. Er zijn speciale adressen voor ieder van de vijf militaire takken die op gebruik die gevoelige informatie kan schrijven. Of de persoon is levend of overleden, kunt u geen online toegang tot die informatie.