Hoe te knippen en plakken in Google Maps

Hoe te knippen en plakken in Google Maps


Google Maps is een krachtig hulpmiddel voor het vinden van locaties, routebeschrijvingen en zelfs het uitzicht vanaf de straat. Soms wil je die map of afbeelding te grijpen om te gebruiken in een andere plaats, zoals een map op de rug van een uitnodiging. Google is echter niet voorzien van een manier om de kaart te kopiëren vanaf de website. U kunt de "Print Screen" functie te kunnen gebruiken op uw computer om vast te leggen wat er op je scherm als een afbeelding en voeg die afbeelding vervolgens in elke toepassing die foto's kan accepteren.

instructies

1 Blader naar Maps.Google.com en vind de locatie die u wilt kopiëren en plakken. Als u een routebeschrijving of een bedrijfsnaam wilt, zoeken naar die en krijgen ze te tonen op de kaart.

2 In- of uitzoomen van de kaart naar het gebied dat u wilt zien. Klik en sleep op de kaart om rond te schuiven. Instructies voor een dubbele pijl boven de grens van de tekst aan de linkerkant en de kaart. Dit zal de kaart om de volledige breedte van uw webbrowser uit te breiden. Druk op "F11" om uw browser om het volledige scherm te verhogen.

3 Druk op "Prt SCN" op uw toetsenbord om de kaart te kopiëren. Het is in de rechterbovenhoek gebied op de meeste toetsenborden. Druk op "F11" om de full-screen modus te verlaten.

4 Open Microsoft Paint, een andere foto-editor of het programma waarin u de kaart wilt invoegen. Druk op "Ctrl" en "V" op uw toetsenbord om de kaart te plakken. Crop uit alle secties u niet wilt weergeven, sla het beeld of document.