Hoe te verwijderen van de Sysprep tool van een register

Hoe te verwijderen van de Sysprep tool van een register


Sysprep.exe of Microsoft System Werktuigen wordt gebruikt door fabrikanten bezig replicerende besturingssystemen op meerdere computers. Deze geautomatiseerde implementatieproces bereidt computers voor verzending naar klanten.

Problemen ontstaan ​​wanneer de SysPrep mini-setup wizard niet is uitgeschakeld voor nieuwe gebruikers en dus verschijnt er elke keer dat de computer wordt opgestart. Veiligheid identificaties (SID's) en andere configureerbare items worden continu weggevaagd-out als gevolg van dit probleem. Om SysPrep uit je register te verwijderen, moet u andere gerelateerde items verwijderen. Ga voorzichtig te werk bij het bewerken van de sleutels in het hulpprogramma de Register-editor en het uitvoeren van back-ups van de toetsen die u zult bewerken, zoals aanbevolen door Microsoft.

instructies

1 Klik op "Start" en "Run." De opdrachtprompt opent. Typ 'regedit' in het tekstveld en klik op "OK." Het hulpprogramma Register-editor wordt geopend.

2 Vouw de "HKEY_LOCAL_MACHINE" bijenkorf door te klikken op de bijbehorende "+" teken op boom directory het linkervenster's. Ga door de uitbreiding van de "SYSTEM" en "Setup" submappen.

3 Klik met de rechtermuisknop de "Setup" map en kies "Export" uit het drop-down menu. Kies een tijdelijke locatie waar deze sleutel moet worden opgeslagen. Deze export proces maakt een back-up van de registersleutel die u gaat bewerken zijn.

4 Verwijder alleen de vermeldingen in verband met de SysPrep instrument door met de rechtermuisknop te klikken op elk en te kiezen voor "Verwijderen" uit het drop-down menu. De geldige inzendingen die moet blijven.

Omvatten "SetupType", "SystemPrefix", "SystemSetupInProgress", "SystemPartition", "CmdLine", "OsLoaderPath 'en' Default '.

5 Sluit het hulpprogramma Register-editor en start de computer opnieuw op te starten.