Hoe kan ik Flash Games on My Jump Drive

Hoe kan ik Flash Games on My Jump Drive


Het spelen van flash games is een eenvoudige, leuke en cross-platform manier om games mee te nemen op elke computer die een web browser heeft. U kunt deze spellen op een USB-drive, ook bekend als een jump-station te zetten. Flash games bestaan ​​in grote aantallen op het internet, omvat een groot aantal verschillende stijlen van games voor verschillende smaken. Soms, hoewel, je toegang tot het web kan uw toegang tot gaming sites te beperken.

instructies

1 Sluit uw USB-drive en navigeer naar de webpagina die de flash game die u wilt opslaan heeft. Gebruik een commando "Bron weergeven" in uw browser (Ctrl-U in Firefox) en zoek de bron voor ".swf" Dit gaat om de pagina te kammen voor Flash-bestanden. Meestal is dit zal u slechts één hit, die het spel dat je wilt opslaan zal geven. Als je meerdere hits, gebruik uw gezond verstand om te beslissen welke flash-bestand op te slaan. Bestanden met namen zoals "7t9ubjdo98gubg.swf" de neiging om advertenties.

2 Kopieer het adres van het bestand en plak deze in de adresbalk van uw browser. Navigeer naar het adres dat u gekopieerd. Als het goed is, moet u niets anders dan de flash game te zien. Als je het niet ziet, je pakte de verkeerde bestand en de noodzaak om de vorige stap herhalen.

3 Sla het SWF-bestand van uw browser om uw USB-drive.

4 Ga naar uw browser menu, kies "Bestand> Open" en kies de locatie van je spel. Het zal lokaal worden geladen vanaf uw USB-drive.