Hoe Set Up een FeedBurner Feed

Hoe Set Up een FeedBurner Feed


Websites gebruiken feeds om de verspreiding van de inhoud ervan verder reiken dan de basis-internetbrowser, zoals via e-mail, feedreaders en mobiele apps. Lezers kunnen zich abonneren op meerdere feeds en blijf op de hoogte van hun favoriete sites met behulp van welke-voeding lezen instrument ze willen. FeedBurner is een gratis service waarmee uitgevers van inhoud om het uiterlijk van hun feeds te verbeteren en ze eenvoudiger te beheren en te gebruiken.

instructies

1 Schrijf u in voor een FeedBurner-account en meld u aan. Als u al een Google-account gekoppeld aan andere diensten, kunt u deze gebruiken om in te loggen in FeedBurner.

2 Typ de URL van uw blog in het tekstvak onder de zinsnede "Burn een feed recht dit moment." FeedBurner detecteert automatisch het voer te branden. Klik op 'Volgende'.

3 Pas de toevoer titel en adres. Een standaard titel en adres wordt getrokken uit uw blog, maar je kunt ze veranderen. Klik op 'Volgende'. Uw feed is nu live en u kunt uw FeedBurner-mailadres met uw lezers te delen, zodat ze kunnen abonneren.

Hints

  • Plaats een link naar uw feed op een prominente plaats op uw blog, zodat de lezers gemakkelijk kunnen vinden en zich abonneren.