How to Get MMORPG's te werken aan Ubuntu

Ubuntu is een van de meest populaire Linux-besturingssystemen die vandaag beschikbaar zijn. Veel mensen die nieuw zijn Linux en Ubuntu niet de beschikbaarheid van programma's ter beschikking van de OS te realiseren. Ubuntu is geschikt voor het afspelen van vele populaire massively multiplayer online role-playing games. Sommige van deze spellen te draaien native, terwijl anderen lopen door een compatibiliteitsprobleem laag van Microsoft Windows genaamd Wine. Eenmaal geïnstalleerd, krijgt u dezelfde toegang tot het spel dat iedereen heeft op hun Windows-machines.

instructies

Eternal Lands - Inheemse MMORPG

1 Klik op "Dash" en navigeren door "Meer Apps" en "accessoires", klik vervolgens op "Terminal" naar een terminal venster in Ubuntu te openen.

2 Type "sudo add-apt-repository ppa: pjbroad / ppa" om de juiste repository toe te voegen voor het downloaden van "Eternal Lands 'op uw systeem.

3 Type "sudo apt-get eternallands install" om Ubuntu automatisch downloaden en installeren "Eternal Lands" naar uw computer. De installatie wordt gedaan wanneer u "Installation Complete" aan de onderkant van de terminal-venster.

4 Open "Eternal Lands" door te klikken op "Dash ',' Games 'en' Eternal Lands."

World of Warcraft - Wijn

5 Klik op "Dash" en navigeren door "Meer Apps" en "accessoires", klik vervolgens op "Terminal" naar een terminal venster in Ubuntu te openen.

6 Type "sudo apt-get install wine" te hebben Ubuntu automatisch downloaden en installeren van de wijn op uw systeem. De installatie zal gebeuren als je ziet "Installation Complete" aan de onderkant van het venster.

7 Typ "sh ./winetricks wowtrial" te hebben Winetricks automatisch downloaden en installeren "World of Warcraft" om uw systeem. Dit zal ook eventuele andere vereisten die nodig zijn om draaien install "World of Warcraft."

Hints

  • Wijn zal je ook toestaan ​​om MMORPG's vanaf een cd of dvd te installeren op uw systeem. Hoewel alle games zijn niet compatibel met wijn, zullen veel van de meer populaire titels te werken.