Hoe kan ik toevoegen Meta Tags aan iWeb

De iWeb-software biedt Macintosh-gebruikers de mogelijkheid om websites te maken en te publiceren van de site code om een ​​webhost. Meta tags zijn beschrijving en trefwoord zinnen gebruikt door sommige zoekmachines om het indexeren van de website. De iWeb-software heeft een grafische interface waarmee je de input van uw meta description en keyword waarden direct in een bestand zonder het bewerken van de ruwe HTML-code.

instructies

1 Dubbelklik op het pictogram iWeb op uw Mac-computer. Na de software geladen, klikt u op het "Open website" in de linker bovenhoek. Al uw HTML-bestanden te laden in het linkervenster.

2 Dubbelklik op het bestand dat u wilt bewerken. Elk HTML-bestand moet de meta-tags voor de zoekmachines.

3 Klik op de "iWeb SEO Tool" knop om de tekstvakken te openen voor de meta-tags. Klik op de "Meta Tag" knop in het middelste deelvenster detail.

4 Typ uw zoekwoorden in het tweede tekstvak. Typt u uw beschrijving in het eerste tekstvak. De beschrijving moet een korte, een of twee zin beschrijving.

5 Klik op "Apply" om de wijzigingen op te slaan. Herhaal deze stappen voor elk bestand in uw website. Nadat u de wijzigingen te voltooien, klikt u op "Publish."