Hoe kan ik Leeg een Epson Ink Reservoir?

Een Epson cartridge kan worden vervangen, maar het kan goedkoper bij te vullen wanneer het niet langer bedrukt. De inkt kan nodig zijn om ofwel worden geleegd omdat het onbruikbaar is geworden of u liever een andere kleur. De beste methode is afhankelijk van hoe snel je nodig hebt om de cartridge leeg.

Gebruik Up the Ink

U kunt de inkt reservoir leeglopen door simpelweg het printen van pagina's. Dit kan echter enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid inkt die er nog in de cartridge, en het zal niet helpen als de inkt niet goed uit te komen.

Voer een Head Cleaning

Alle Epson-printers hebben een kop schoonmaak optie die u kunt openen vanuit de computer. Het hoofd reinigen functie zal drain veel inkt uit de cartridge in een poging om het afdrukken problemen op te lossen. U kunt deze functie gebruiken totdat de cartridge leeg is.

Week de Cartridge in Water

Als een opeenhoping van inkt in het reservoir blijft, dan is het weken van de cartridge in het water 's nachts zullen losmaken wat er overblijft. De volgende dag de rest van het reservoir moet makkelijk af te voeren als u de kop schoonmaken functie te gebruiken.