Hoe maak je adres Contacten uit van een website Pak

Hoe maak je adres Contacten uit van een website Pak


Het verzamelen van adresgegevens - of informatie, wat dat betreft - uit meerdere bedrijf of persoonlijke websites kunnen een saai en moeizaam proces. Als u al belast met het verzamelen van een lijst met contactgegevens van het web voor marketing of onderzoeksdoeleinden, maak uw leven een stuk gemakkelijker en tijd besparen door het gebruik van zoveel mogelijk sneltoetsen en tijdelijke oplossingen als je kunt vinden. De eerste en belangrijkste les om te leren is dat je niet hoeft te typen adressen in vol.

instructies

1 Start uw database of spreadsheet-applicatie en een nieuw project te openen.

2 Formatteert het document, zodat u specifieke adresgegevens op een georganiseerde manier kunt invoeren. Maak kolommen voor de naam van het bedrijf of website, bouwnummer, straatnaam, staat, land (indien nodig) en postcode.

3 Navigeer naar de websites die u wilt adresgegevens van vangen en op zoek naar een "Contact" link "Contact". Als de website die u heeft bezocht heeft geen contact pagina, scroll naar beneden naar de bodem van de homepage. Veel bedrijven publiceren contactgegevens hier.

4 Klik naast het gedeelte van het adres tekst die u wilt vastleggen en sleep de cursor over het scherm om deze te markeren.

5 Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst en kies "Kopiƫren."

6 Haal alles uit uw database of spreadsheet-applicatie, klikt u in het veld dat u wilt de informatie die je net hebt gekopieerd op te nemen met de rechtermuisknop op en selecteer de optie "Paste."